ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο Μαξίμου ο Πατούλης για τον Βοτανικό: «Χρωστάμε στον Παναθηναϊκό»!


Για δεύτερη φορά πήγε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, στο Μέγαρο Μαξίμου για το ζήτημα του Βοτανικού.
Στην τελική ευθεία, φένεται πως είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Πατούλης βρίσκεται αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου και έχει συνάντηση με υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη για το συγκεκριμένο ζήτημα και με προφανή σκοπό την οριστικοποίηση της επίσημης εξαγγελίας για το συνολικό πρότζεκτ που δεν αφορά ασφαλώς μόνο το Δήμο Αθηναίων αλλά ολόκληρη την Αττική. 

Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που ο Περιφερειάρχης, βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς βρέθηκε και εχθές, λαμβάνοντας μέρος στην σύσκεψη για τα μεγάλα έργα στην Περιφέρεια Αττικής και όπως όλοι αντιλαμβάνονται μέσα σε αυτά είναι και ο Βοτανικός.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Τετάρτης μάλιστα, ενημέρωσε επί του θέματος όλα τα μέλη τονίζοντας ότι θα μεταβεί στο Μαξίμου για το θέμα της Διπλής Ανάπλασης δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης η ατάκα μέλους της Περιφέρειας προς το πρόσωπό του για το τριφύλλι αλλά και η απάντηση που έδωσε ο Πατούλης.   


«Να προσέχεις τον Παναθηναϊκό», του ειπώθηκε χαρακτηριστικά για να απαντήσει άμεσα αυτός: «Του χρωστάμε!».

Ο Δήμαρχος τώρα Κώστας Μπακογιάννης, απουσίαζε το τελευταίο διάστημα στις Βρυξέλλες και νωρίς σήμερα το μεσημέρι, βρίσκονταν στην πτήση επιστροφής, συνεπώς είναι άγνωστο αν θα προλάβει να είναι παρών στην συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή ο Δήμαρχος Αθηναίων θα δώσει προγραμματισμένη συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» στη διάρκεια της οποίας θα απαντήσει σε ερωτήματα ακροατών και θεωρείται βέβαιο ότι θα τοποθετηθεί για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code