Πετράκης: «Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο» !

Διαβάστε τις δηλώσεις του νέου προπονητή της Λαμίας μετά το ντεμπούτο του.Ο Γιώργος Πετράκης μετά τον πρώτο αγώνα ως προπονητής της Λαμίας, έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι στις οποίες δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για την ευκαιρία που του δίνεται.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντεμπούτο του: 
«Aν πω ότι δεν είμαι πολύ χαρούμενος θα είναι ψέμα. Κάθε νέος προπονητής έχει όνειρο να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία γιατί δεν είναι πολλοί αυτοί που θα το έκαναν».
Για το γεγονός ότι είναι ο νεότερος προπονητής της Super League:
«Είναι αλήθεια ότι συμβαίνουν τα πράγματα όταν το θες πολύ και δουλεύεις για αυτό».
Για τον πατέρα του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ο πατέρας μου ήταν οδηγός όλα αυτά τα χρόνια και χαίρομαι που έχουμε καταφέρει πατέρας και γιος. Μιλάμε κάθε μέρα και σαν πατέρας με γιο και σαν συνάδελφοι»
Για την ισοπαλία:
«Σίγουρα είναι σπουδαίο ότι πήραμε το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι έχει δύο όψεις στο πρώτο ημίχρονο άνοιξαν οι γραμμές και χάσαμε κάποιες εύκολες πάσες. Όμως στο δεύτερο ισορροπήσαμε. Έχουμε μια δουλεμένε ομάδα και από τον προκάτοχο μου τον κ.Μάντζιο και πρέπει να σημειώσουμε αυτό».
Για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος:
«Η Λαμία μένει για ακόμα μια χρονιά στην κατηγορία και μπαίνουν οι βάσεις. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά, αλλά δεν θέλουμε και να χάσουμε την συνοχή μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια