ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διπλό τίτλου στην Τούμπα


Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είδαμε ένα μέτριο Α΄ημίχρονο, και ένα δεύτερο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις,και εμφανώς κουρασμένους από την δίμηνη αποχή, ο Ολυμπιακός με σκόρερ τον Ελ Αραμπί, ύστερα από ασίστ του Βαλμπουενά, μετά από λάθος του Βιειρίνια, δραπέτευσε με διπλό τίτλου από την Τούμπα με σκορ 0-1


A' Ημίχρονο

Σε μια πρωτόγνωρη είναι η αλήθεια κατάσταση και για τις δύο ομάδες, καθώς δεν υπήρχε αγωνιστική δράση για περίπου 2 μήνες , ξεκίνησε το ματς στην Τούμπα.
Το πρώτο αναγνωριστικό σουτ έγινε από τον Μπίσεσβαρ,χωρίς να ανησυχήσει τον Σα.
Ο Ολυμπιακός απάντησε με τον Καμαρά να προσπαθήσει να απειλήσει και αυτός με την σειρά του, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε με άνεση. Στο 7ο  λεπτό ο Ελ Αραμπί βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ύστερα από προσεκτική εξέταση του VAR από τον Παπαπέτρου, ο  σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, και έτσι ακυρώθηκε σωστά.  Ο Ολυμπιακός άρχισε να κερδίζει μέτρα στο χώρο του κέντρου, περιορίζοντας έτσι τις επικίνδυνες επιθέσεις από πλευράς του Δικεφάλου, και κάπως έτσι φτάσαμε στο 23ο λεπτό, με τον Βιειρίνια κάνει τραγικό λάθος έξω από την περιοχή, ο Βαλμπουενά  κλέβει την μπάλα, σεντράρει στον  Ελ Αραμπί, και ο Μαροκινός με το γόνατο δίνει προβάδισμα στους Ερυθρολεύκους. Στο 29' νέα ευκαιρία του Ολυμπιακού με τον Μασούρα να σουτάρει εκτός περιοχή, αλλά ο Πασχαλάκης πέφτει στην δεξιά γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.
Πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τον Π.Α.Ο.Κ , στο φινάλε σχεδόν του ημιχρόνου . Στο 43' μετά από σέντρα του Βιειρίνια από τα αριστερά, ο Ακπομ με γυριστό τακουνάκι λίγο έλειψε να κάνει την ζημια. Τελευταία φάση του ημιχρόνου τελικά, άνηκε κ αυτή στον Δικέφαλο. Στο 45' φάουλ με εκτελεστή τον Βιειρίνια, η μπάλα βρίσκει στο κεφάλι του Μασούρα αλλάζοντας πορεία,αναγκάζοντας τον Σα, με δυσκολία τελικά, να αποτρέπει το 1-1.

Β' Ημίχρονο
 Τίποτα σημαντικό δεν συνέβη στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, με τον Π.Α.Ο.Κ να προσπαθεί να πιέσει τους Ερυθρόλευκους προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 54΄ο Βιειρίνια , ύστερα από οδηγία του Λάμπρου από τον πάγκο, διότι έβλεπε ότι ο Σά έπαιζε πολύ έξω από την εστία του, δοκίμασε ένα φιλόδοξο μακρινό σουτ, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.
Επρεπε μα φτάσουμε στο 70' για να δούμε ένα σουτ από τις δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο. Σουτ του Μασούρα έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να φεύγει πολύ έξω από την εστία του Πασχαλάκη. Τίποτα το ιδιαίτερο δεν συνέβη μέχρι την λήξη του αγώνα, σε ένα πολύ κακό δεύτερο ημίχρονο


Π.Α.Ο.Κ(Αμπέλ Φερέιρα) : Πασχαλάκης,Μάτος(73'Ροντρίγκο),Βαρέλα,Μιχάι,Βιειρίνια,Λημνιός,Μίσιτς, Μαουρίτσιο(74'Εσίτι),Ελ Καντουρι(68'Σφιντερφσκι), Μπίσεσβαρ(68'Πέλκας),Ακπομ(74' Τζόλης)

Ολυμπιακος (Πέδρο Μαρτίνς) Σα, Σεμέδο, Καμαρά(84' Γκασπάρ), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί,(84' Χασάν) Ελαμπντελαουι,Μασούρας(71'Ραντζελοβιτς), Τσιμίκας, Μπα(75' Σισέ)Βαλμπουενα(83'Φορτούνης)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code