ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κατάθεση ψυχής για μία θέση στον τελικό

ΑΕΚ και ΑΡΗΣ βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά(19:00) σε λιγότερο
από πέντε μέρες προκείμενου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους στον δεύτερο γύρο των ημιτελικών  του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι δύο ομάδες  αναμετρήθηκαν στο ΟΑΚΑ και το σκορ έληξε ισόπαλο με 2-2 δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα  ότι θα το δώσουν όλα για μία θέση στον τελικό.

ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:
Η Ένωση έδειξε στον αγώνα του Σαββάτου ότι ενώ κυκλοφορεί ορθολογικά την μπάλα κατά διαστήματα ιδίως από τις πτέρυγες αδυνατεί  να τελειώσει τις φάσεις με τα περισσότερα σουτ να καταλήγουν εκτός εστίας.Όσο αφορά ανασταλτικά καθήκοντα η ομάδα της ΑΕΚ είναι επιρρεπείς στα λάθη δίνοντας εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο με αποτέλεσμα να βρεθεί πολλές φορές πίσω στο σκορ εξαιτίας μίας ασυνεννοησίας του αμυντικού δίδυμου της.Από την άλλη  ο ΑΡΗΣ,διαθέτει εξαιρετικούς τεχνίτες στις στημένες φάσεις τις οποίες και εκμεταλλεύεται.Το μεγάλο του όπλο επίσης είναι η γρήγορη αντεπίθεση και η αστραπιαία εναλλαγή της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.Μεγάλη του αδυναμία η άμυνα στην οποία και θα γίνουν αναγκαστικές αλλαγές αφού τόσο ο Βέλεθ όσο και ο Σόουζα δεν θα βρίσκονται στην διάθεση του Ένινγκ λόγω τραυματισμού.Σε 5 παιχνίδια  έχει δεχτεί 10 γκολ,δείχνοντας έτσι την έλλειψη συγκέντρωσης στα ανασταλτικά καθήκοντα.Για την ΑΕΚ,στην αποστολή μπήκε και ο Μπακάκης ωστόσο οι πιθανότητες για να αγωνιστεί είναι λίγες.

Μεγάλο ρόλο και για τις δύο ομάδες θα παίξουν και οι τερματοφύλακες  Τσιντώτας  -Κουέστα.Ο Κουέστα πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι την Κυριακή λέγοντας όχι σε Αραούχο  ενώ λίγο έλειψε να πιάσει το πέναλτι του Ολιβέιρα.Από την άλλη ο  Τσιντώτας αποτελεί  μία αξιόπιστη λύση μαζί με τον Βασίλη Μπάρκα γιαυτό και ο Καρέρα του έχει δώσει φανέλα βασικού στα ματς του Κυπέλλου.

Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει 2-1 στο επεισοδιακό παιχνίδι του ΟΑΚΑ τον Μάρτιο  με πολλές διακοπές. Σκόρερ των τερμάτων οι Μάνταλος και Βράνιες για την ΑΕΚ ενώ είχε ισοφαρίσει για τον ΑΡΗ ο  Μπρούνο Γκάμα.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΡΗΣ:Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ροζ, Ιντέγιε, Μπρούνο Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Κορχούτ, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδη, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης".
ΑΕΚ:Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Λιβάγια, Αραούχο, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code