ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Της σέντρας το ανάγνωσμα


Ο δικέφαλος του βορρά στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον μαχητικό ΟΦΗ κατάφερε να πάρει το τρίποντο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης στις πρώτες δύο αγωνιστικές των play off. Ο ΟΦΗ από την άλλη μπήκε στο γήπεδο με διάθεση να δυσκολέψει τον ΠΑΟΚ και το κατάφερε αρκετά καλά διότι στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού ο ΟΦΗ στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας την κατοχή και προσπαθώντας να βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ πάτησε την μπάλα κάτω και είχε δύο φάσεις πολύ αξιόλογες έτσι ώστε να μπορέσει να πάει με προβάδισμα στα αποδυτήρια, καμία όμως δεν κατέληξε στην εστία του ΟΦΗ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο δικέφαλος έπαιξε καλύτερα από ότι στο πρώτο αλλά ατύχησε και βρέθηκε πίσω στο σκορ εξαιτίας της λανθασμένης αντίδρασης του Πασχαλάκη δίνοντας την ευκαιρία στον Νέιρα να ανοίξει το σκορ. Το σκορ όμως ανατράπηκε χάρη στα γκολ των Τζόλη,Άκπομ,Ελ Καντουρί.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει από δω και πέρα να ανεβάσει αρκετά την απόδοσή του και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο έτσι ώστε να παίρνει πιο εύκολα τα αποτελέσματα. Επιπλέον ο δικέφαλος του βορρά πρέπει να πατάει περισσότερη ώρα την μπάλα κάτω διότι έχει τεχνίτες ποδοσφαιριστές που μπορούν να ενορχηστρώσουν το παιχνίδι της ομάδας σωστά ανοίγοντας χώρους προς την αντίπαλη εστία, διότι στο χθεσινό παιχνίδι οι ακραίοι μπακ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησαν πάρα πολλές σέντρες προς την περιοχή μην μπορώντας να διασπάσουν την οργανωμένη άμυνα του ΟΦΗ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code