ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Με Παουλίνιο αλλά χωρίς Χουλτ η αποστολή ενόψει ΟΦΗ

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ
,ο Μάσιμο Καρέρα δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκλας Χουλτ ο οποίος θα αποτελέσει και την μοναδική απώλεια σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.Ο Σουηδός μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία,Ο Παουλίνιο θα πάρει την θέση ο οποίος έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός παραμένουν οι Αθανασιάδης, Γαλανόπουλος και Μπότος που είναι τραυματίες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
 "Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Νίκλας Χουλτ αισθάνθηκε μια ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο και ξεκίνησε θεραπεία. Ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Γιάννης - Φοίβος Μπότος ακολούθησαν προγράμματα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.



Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή που θα πετάξει το απόγευμα στην Κρήτη, για τον αυριανό αγώνα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Μαχαίρας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code