ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκησε στον πρώτο "τελικό" ο Πανιώνιος


Πολύτιμο τρίποντο για τους Πάνθηρες κόντρα στον Βόλο στο πρώτο ματς των playout.

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Βόλο για το πρώτο αγώνα των playout της φετινής SuperLeague και για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, όπως είχαμε πει και στο Pre Game, το ματς αυτό είχε χαρακτήρα τελικού. Με γκολ του Τσιλούλη στο 57' οι γηπεδούχοι πήραν το πολύτιμο τρίποντο και βρίσκονται πιο κοντά, στις υπόλοιπες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.

Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερα δυνατό, αν και υπήρχε θέληση για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Οι παίκτες προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στην νέα πραγματικότητα και να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό.Από τα αξιοσημείωτα ήταν στο 36' το φάουλ του Μινίθ για τον Βόλο και στο 39' η κεφαλιά του Ντομίνγκεζ.

Ο Τσιλούλης μετά από ασίστ του Εμμανουηλίδη πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στo 57 λεπτό., κάτι που καθόρισε τις τύχες του αγώνα όπως φάνηκε στην συνέχεια. Ο Βόλος δεν είχε διάθεση και δεν πίεσε στο τέλος, με αποτέλεσμα να παραμείνει ως το τέλος το 1-0. Λίγο έλειψε στο 89 λεπτό ο Σαραμαντάς να κάνει το 2-0, αφού βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Γκαραβέλη, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Με αυτήν την νίκη η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανέβηκε στους 14 βαθμούς, στο -3 από τον Παναιτωλικό και στο -4 από την Ξάνθη με ένα ματς περισσότερο. Από την άλλη μεριά, η ομάδα από την Θεσσαλία παραμένει στην 11η θέση με συγκομιδή 27 βαθμών, εννιά περισσότερους από την δωδέκατη Ξάνθη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: (Βόκολος): Κότνικ Ντομίνγkεζ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Ρέντζας- Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Παπανικολάου, Κόρμπος- Τσιλούλης, Αραμπούλι (39′ Λυμπεράκης), Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Ντεντάκης- Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες)- Λύρατζης (64′ Τσαούσης), Μουνίθ, Ζοάο- Μάντζης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code