ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πιστεύει πως θα παραμείνει στην Άλκμααρ ο Μποαντού


Ο Μάιρον Μποαντού πιστεύει πως θα παραμείνει στην Άλκμααρ,παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.



Ο 19χρονος επιθετικός είχε μία εξαιρετικά παραγωγική σεζόν με την φανέλα της Άλκμααρ,αφού πραγματοποίησε 39 εμφανίσεις έχοντας στο ενεργητικό του 20 γκολ και 13 ασσίστ.Οι επιδόσεις του τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών μεγάλων συλλόγων όπως η Μίλαν και η Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πως πιστεύει ότι θα παραμείνει στην Άλκμααρ,εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας στην μεταγραφική αγορά.

Αναλυτικά δήλωσε στην Volkskrant: Υπάρχει πολλή ησυχία αυτό το διάστημα,δεν ξέρω για τα άλλα παιδιά.Κοίτα,έχουμε μία πολύ καλή ομάδα.Εάν υπάρξουν κάποιες προσθήκες,θα έχουμε μία καλή σεζόν.

Συνέχισε λέγοντας: Οι πιθανότητες να παραμείνω έχουν αυξηθεί λόγω της πανδημίας.Πάντα έλεγα πως θέλω να κερδίσω ένα τρόπαιο με την Άλκμααρ,όμως αυτό δεν συνέβη εξαιτίας των συνθηκών.Πιστεύω πραγματικά πως μπορούμε να το καταφέρουμε,όμως πρέπει να παραμείνουμε όλοι μαζί.Αν μερικοί αποχωρίσουν θα χαθεί η ορμή μας.

Τέλος για την φετινή διακοπή της Eredivisie ανέφερε: Πιστεύω πως αξίζαμε τον τίτλο με βάση την εικόνα μας στα περισσότερα παιχνίδια.Ξέρω πως η πλευρά του Άγιαξ θα πει ότι σκόραραν περισσότερα γκολ και το καταλαβαίνω.Αυτό είναι το μόνο πλεονέκτημα που είχαν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code