Τέλος και επίσημα απο ΑΕΚ οι Κλωναρίδης-Χούλτ


Αποχαιρέτισαν την Ένωση οι 2 ποδοσφαιριστές σήμερα, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, των οποίον τα συμβόλαια έληγαν 30 Ιουνίου.


Άπαντες στα Σπάτα ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι, έχοντας να λένε τα καλύτερα για τους 2 παίχτες και αναφέρονταν ότι ήταν από τα καλύτερα παιδιά που περάσαν από τα αποδυτήρια της Ένωσης. Από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους, ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ενώ η ΠΑΕ έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση στα social media:

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας.
Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια! 


Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια