ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αραούχο: "Χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα βοηθήσω για να παραμείνω στην ομάδα"

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Σέρχιο Αραούχο μετά από την παραμονή στην Ένωση.Συγκεκριμένα,ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στα κανάλια Νοvasports για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό,αλλά και για τραυματισμό που είχε αποκομίσει.
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για την πρόκριση επί του Άρη: "Όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα έχανε. Λίγο αργότερα δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αλλά ευτυχώς είχαμε τον Μάρκο (σ.σ. Λιβάγια), στείλαμε το παιχνίδι στην παράταση και στο τέλος πήραμε την πρόκριση".

Για το τι είπε με τον Λιβάγια: "Το μόνο που σκέφτηκα ήταν να τρέξω να τον αγκαλιάσω όσο πιο σφικτά μπορούσα, γιατί ένιωθα ότι μας δίνει την ευκαιρία να πάμε στην παράταση και να έχουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Τίποτα άλλο. Μία σφικτή αγκαλιά".

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες κόντρα στον Άρη: "Δεν είναι κάτι που με ανησυχεί ιδιαίτερα γιατί βλέπω πως η ομάδα όταν είναι συγκεντρωμένη μπορεί και δημιουργεί ευκαιρίες. Άλλες φορές η μπάλα θέλει να μπει, άλλες όχι. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και δημιουργεί ευκαιρίες. Ελπίζω στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που χάσαμε κόντρα στον Άρη και να πετύχουμε γκολ".

Για το διάστημα του τραυματισμού του: "Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα και ό,τι περνούσε από το χέρι μου για να γίνει σωστά η αποκατάσταση και να είμαι έτοιμος όσο το δυνατόν συντομότερα. Έκανα μία μεγάλη προσπάθεια, η οποία μου βγήκε σε καλό. Το μόνο που ήθελα ήταν να βοηθήσω την ομάδα".

Για το τι σκέφτηκε στις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο ίδιος κόντρα στον Άρη στο πρωτάθλημα: "Όταν είδα τις χαμένες ευκαιρίες, με πόνεσε. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πείσμωσα και με δυνατή ψυχολογία προσπάθησα να συνεχίσω μέχρι να βάλω το γκολ, όπως και συνέβη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω και ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για τις πολλές απουσίες ενόψει Ολυμπιακού: "Όλοι οι συμπαίκτες μου είναι έτοιμοι να δώσουν το 120% για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη".

Για τον Ολυμπιακό: "Θα προτιμούσα να μην αναφερθώ στον Ολυμπιακό. Αυτό που ξέρω είναι πως η ομάδα μου θα μπει μέσα για να κερδίσει και να παραμείνει σε τροχιά δεύτερης θέσης".

Για την παραμονή στην ΑΕΚ γι' άλλο ένα μήνα: "Είμαι πολύ χαρούμενος κάθε φοράω που φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ, είτε σε προπόνηση, είτε σε αγώνα. Περνάω καλά, οπότε αισθάνομαι ευτυχισμένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τη διοίκηση για την προσπάθεια που έκανε και φυσικά τη Λας Πάλμας που ήρθε σε συνεννόηση και σε συμφωνία με την ΑΕΚ".

Για το δέσιμο με τον κόσμο και την ΑΕΚ: "Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί υπάρχει τόση αγάπη από τον κόσμο προς το πρόσωπό μου. Εγώ κάνω απλά τη δουλειά μου, παίζω το ποδόσφαιρο που θέλω, κάνω τα λάθη μου, αλλά βλέπω πως τα συγχωρεί ο κόσμος. Οπότε, είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος να θα επέλεγα 1000 φορές να βρίσκομαι εδώ".

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: "Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι να αποδείξω στην ΑΕΚ πως αξίζω να είμαι εδώ. Αυτός ο μήνας είναι πολύ σημαντικός για να δείξω τι αξίζω. Νομίζω πως το τελευταίο διάστημα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, οπότε θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, θα αρχίσουν διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Εγώ απ' την πλευρά μου, όπως έκανα πάντα, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ".

Για τον τελικό Κυπέλλου: "Σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι η τρίτη συμμετοχή μου σε τελικό με την ΑΕΚ και όπως λέμε στην Αργεντινή, αλλά υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα, θα είναι και η... φαρμακερή. Θα κερδίσουμε".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code