ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θετικό το πρώτο «δείγμα γραφής» για τον Ατρόμητο

Στην πρώτη του αναμέτρηση μετά τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού, ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος (1-1) με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι, δείχνοντας καλά στοιχεία, κυρίως στο δεύτερο μέρος.


Η δεδομένη χρονική στιγμή μπορεί να μην είναι ιδανική για τον Ατρόμητο, αφενός γιατί ήταν το πρώτο του παιχνίδι στην επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό κι αφετέρου γιατί η παραμονή στην πρώτη κατηγορία θεωρείται δεδομένη συνεπώς τα κίνητρα για το «αστέρι» δεν είναι και πολλά. Ωστόσο,, στη χθεσινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία, είδαμε αρκετά καλά στοιχεία από την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, κατά κόρον στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως άπαντες στο Περιστέρι επιθυμούν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στην τελευταία στροφή της φετινής αγωνιστικής σεζόν, έτσι ώστε να επανέλθει η καλή ψυχολογική κατάσταση εντός της ομάδος, ενώ παράλληλα επιθυμούν να τελειώσει η φετινή σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα με γνώμονα την επόμενη αγωνιστική σεζόν, στην οποία άπαντες έχουν θέσει ως στόχο την επιστροφή της ομάδας στις πρώτες 6 θέσεις του πρωταθλήματος.


Ικανοποίηση για την εμφάνιση παρά το τελικό αποτέλεσμα

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής αναμέτρησης, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη παρουσίασε 2 πρόσωπα στο Δημοτικό στάδιο του Περιστερίου. Στο πρώτο μέρος, ήταν φανερό πως η έλλειψη αγωνιστικής δράσης για το «αστέρι» είχε και την ανάλογη επίδραση στο τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Η ομάδα της Λαμίας παρουσιάστηκε «διαβασμένη», δημιούργησε τις απαραίτητες καταστάσεις και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 43' με σκόρερ τον Αντέτζο, ωστόσο αυτό θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί αρκετά νωρίτερα στην αναμέτρηση. Παρ' όλα αυτά, ο Ροντρίγκο Γκάλο με ένα γκολ «ποίημα» από απευθείας εκτέλεση φάουλ,  2 λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους, δίνοντας ψυχολογικό αβαντάζ στην ομάδα του για το δεύτερο ημίχρονο. Η κακή εμφάνιση του Ατρόμητου στο πρώτο μέρος, πέραν της έλλειψης αγωνιστικής δράσης, οφειλόταν και στο πως ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Το 4-2-3-1 με τους Χαρίση και Μπουζούλατσιτς στον χώρο του κέντρου και τον Ανδρούτσο στη θέση «10» δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, καθώς το πρόβλημα στη δημιουργία ευκαιριών ήταν φανερό. Με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Έλληνας τεχνικός προέβη σε 2 αλλαγές. Ο Ούμπιδες αντικατέστησε τον Χαρίση κι ο Ενσικουλού αντικατέστησε τον Νταβιώτη. Οι εν λόγω 2 αλλαγές έφεραν και την κατακόρυφη βελτίωση του Ατρόμητου στην επίθεση, κυρίως λόγω του Αργεντινού επιτελικού μέσου, ο οποίος φημίζεται για το δημιουργικό τρόπο παιχνιδιού του. Μπορεί το γκολ της νίκης να μην ήρθε για τους Περιστεριώτες, ωστόσο η εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου άφησε άπαντες και κυρίως τον Σάββα Παντελίδη ικανοποιημένο.

Ικανοποίηση και για τα «παιδιά» του κόουτς Παντελίδη

Ο Χρήστος Μανδάς κι ο Γιώργος Νταβιώτης πήραν φανέλα βασικού για τη χθεσινή αναμέτρηση από τον Σάββα Παντελίδη, καθώς επρόκειτο για 2 ποδοσφαιριστές που πιστεύει πάρα πολύ σε αυτούς ο Έλληνας τεχνικός. Τόσο ο νεαρός πορτιέρε όσο κι ο νεαρός εξτρέμ, έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο - κυρίως ο πρώτος - κάτι το οποίο χαροποιεί ιδιαίτερα τους Περιστεριώτες, καθώς αποτελούν και οι 2 κομμάτι της ομάδας για αρκετά χρόνια.

Δυνατό τεστ το επόμενο Σαββατοκύριακο για το «αστέρι»

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για να αγωνισθεί ενάντια στον τοπικό Αστέρα. Οι Αρκάδες ξεκίνησαν ιδανικά τα Play-out με το «διπλό» στη Λάρισα και είναι δεδομένο πως δε θα είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα του Περιστερίου. Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου απολαμβάνουν το ρεπό που τους δόθηκε από τον Έλληνα τεχνικό και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση του επόμενου Σαββατοκύριακο, με το πρόγραμμα να έχει αρχικά βίντεο από τη χθεσινή αναμέτρηση και εν συνεχεία αποθεραπεία για όσους αγωνίσθηκαν ενάντια στη Λαμία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code