ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ:Πώς λύθηκε το θέμα για τη μείωση των αποδοχών, με την παρέμβαση Μελισσανίδη

Όπως όλες οι ομάδες προχώρησαν σε περικοπές συμβολαίων, λόγω του μεγάλου οικονομικού πλήγματος που επέφερε ο covid-19,  έτσι έπραξε και η ΑΕΚ. Αρχικά αυτή η απόφαση όμως,  όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε αντιδράσεις από τους περισσότερους παίκτες των ομάδων.

Η ανακοίνωση έγινε στα Σπάτα, στις 30 Μαϊου από τους αρχηγούς της ομάδας. Στο πρώτο άκουσμα περί μειώσεις,  υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις, κυρίως από ξένους ποδοσφαιριστές, που δεν ήθελαν το «ψαλίδι» θεωρώντας ότι θα αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια που προβλέπει η σεζόν.

Έπειτα από τις αντιδράσεις λοιπόν αυτές, καθώς και το περιστατικό μεταξύ Βέρντε και Βράνιες, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, επισκέφθηκε χθες, (10 Ιουνίου), το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, μαζί με Ίλια ίβιτς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές κατανόηση και στήριξη, υποσχόμενος πως  αν πετύχουν τους στόχους της ομάδας, φέτος θα βγουν όλοι κερδισμένοι. Με αυτό τον τρόπο έλυσε τις διαφωνίες, κάνοντας ακόμα και τον ποδοσφαιριστή που παραπονούνταν, να ζητήσει συγνώμη, πράγμα που εκτίμησε ο Δ. Μελισσανίδης.

Με την σειρά του ο Μηνάς Λυσσάνδου, , μίλησε με αριθμούς και δεδομένα, όσον αφορά τις αποφάσεις FIFA-UEFA, τονίζοντας  σε όλους ότι είναι ελεύθεροι να ενημερωθούν από τις Διεθνείς Συνομοσπονδίες για όλα όσα ισχύουν, καθώς και η ΠΑΕ ΑΕΚ, κινήθηκε με βάση τις επιταγές FIFA-UEFA. Επομένως θεωρητικά, το ζήτημα των περικοπών, που φτάνει στο 15%, έκλεισε για την ΑΕΚ. Να υπενθυμίσουμε ότι αν πετύχουν κατάκτηση Κυπέλλου, 2η θέση και ευρωπαϊκούς ομίλους του χρόνου, το… ψαλίδι θα πέσει συνολικά στο 8%.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code