ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σιδηρά: Ξανά στην Κρήτη

Η ποδοσφαιρίστρια θα φορέσει πάλι τη φανέλα του Εργοτέλη.

Η Δανάη Σιδηρά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην ηρακλειώτικη ομάδα, καθώς κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. Η παίκτρια έχει βάλει το λιθαράκι της στην εξέλιξη του αθλήματος με τη συμμετοχή της στην Εθνική και τους τίτλους που έχει κατακτήσει σε διάφορες ομάδες, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" θα απογειωθούν με την προσθήκη της στο ρόστερ τους.

Αναφορικά με την ανακοίνωση του ΓΣ δόθηκε βάση στον ενθουσιασμό που έχει προκύψει από την επιστροφή της διεθνούς στόπερ. Φυσικά, έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ομάδα θέλει να ενισχύσει τη δυναμική της, χρησιμοποιώντας ένα δυνατό χαρτί. Η Σιδηρά είναι μέλος της γαλανόλευκης, στην οποία έχει πάρει μέρος σε 53 ματς, σκοράροντας 8 φορές. Την προηγούμενη περίοδο έπαιζε στον Απόλλωνα Ladies, όπου βρισκόταν από το 2013. Πιο συγκεκριμένα, έπαιξε σε 80 αγώνες πετυχαίνοντας 43 γκολ, κατακτώντας 6 πρωταθλήματα, 5 κύπελλα και 4 νταμπλ. Πέρα από αυτά, έχει αγωνιστεί 25 φορές στο Women Champions League έχοντας βρει δίχτυα 3 φορές.
 
Μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου η αθλήτρια αναφέρθηκε στην χαρά που της προκαλεί η εκ νέου ένταξή της στον Εργοτέλη και τόνισε την τιμή που νιώθει, αφού βρίσκεται για άλλη μια φορά στον τόπο που έκανε τα πρώτα σπουδαία βήματά της. Έδωσε τις ευχές της για ένα καινούργιο ξεκίνημα στο σύλλογο που θα φέρει ριζικές αλλαγές και ευελπιστεί με την αρωγή όλων να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό για αυτούς αποτέλεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code