ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούμπο, κατά του ρατσισμού

Το δικό του μήνυμα κατά του ρατσισμού, έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, δεδομένου ότι τον έχει βιώσει και ο ίδιος, τον καιρό που βρισκόταν στην Αθήνα.

Ο 25 χρόνος καλαθοσφαιριστής, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τον βίαιο και άδικο θάνατο του Φλόϊντ, ο οποίος ήταν άλλο ένα θύμα αστυνομικής βίας. Τις τελευταίες μέρες λόγου αυτού, το θέμα του ρατσισμού έχει πάρει μεγάλη έκταση παντού και ιδίως στις ΗΠΑ.  Ο superstar των Milwaukee Bucks, χθες έλαβε μέρος σε πορεία διαμαρτυρίας, φορώντας μπλουζάκι με το moto «I cant breath» και κάποια στιγμή πήρε το λόγο εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την όλη κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η πόλη μας. Η κοινότητά μας. Ερχόμαστε εδώ να στηρίξουμε. Να ζητήσουμε αλλαγή. Δικαιοσύνη. Για αυτό είμαστε εδώ έξω κι αυτό είναι που θα κάνουμε σήμερα. Για αυτό είμαι εδώ μαζί σας απόψε. Θέλω τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο Milwaukee, να περπατάνε στους δρόμους και να μην φοβούνται. Δε θέλω τα παιδιά μου να έχουν μίσος στην καρδιά τους εξαιτίας αυτού».

Επιπλέον τόνισε ότι, το γεγονός το ότι συμμετέχει στις διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού, δεν το κάνει για να πάρει μεγαλύτερη διασημότητα.

Πιο αναλυτικά είπε :

 «Δεν το κάνουμε για τη δημοσιότητα. Πραγματικά δε με ενδιαφέρει η δημοσιότητα. Θέλω η πόλη του Milwaukee να ξέρει ότι είμαι εδώ για αυτήν».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code