ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια Ρεάλ... Βασίλισσα!

Σε εξαιρετικά καλό βράδυ βρέθηκε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν το βράδυ της Πέμπτης, κερδίζοντας εύκολα την Βαλένθια με σκορ 3-0.


Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Αλφρέντο ντι Στέφανο, λόγω έργων που εκτελούνται στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ μας θύμισε γιατί είναι η Βασίλισσα της Ευρώπης, εντυπωσιάζοντας και δημιουργώντας την μία φάση πίσω από την άλλη.

Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε αρκετές κλασσικές ευκαιρίες με σημαντικότερες αυτές του Εντέν Αζάρ αλλά και του Ροντρίγκο στο 12ο και 15ο λεπτό αντίστοιχα. Ακολούθησε η επίτευξη του γκολ για τους Μαρδιλένους στο 21ο λεπτό με τον Ροντρίγκο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, όμως το Βαρ είχε διαφορετική άποψη και ακύρωσε το γκολ των γηπεδούχων. Άλλες δύο ευκαιρίες σημάδεψαν το πρώτο ημίχρονο, μία για κάθε ομάδα. Ο Σίλεσεν, ο γκολκίπερ των "Νυχτερίδων" απέκρουσε την προσπάθεια του Ντάνι Καρβαχάλ στο ημίωρο της αναμέτρησης, ενώ λίγο πριν την λήξη ο εταίρος πορτιέρο Τιμπό Κουρτουά αποσώβησε τον κίνδυνο σε προσπάθεια του Κοντογκμπιά, στην μοναδική στιγμή των φιλοξενούμενων πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι "Μερένχες" έγιναν ακόμα πιο πιεστικοί και άνοιξαν το σκορ, με την διορατικότητα του Αζάρ να φέρνει σε θέση βολής τον σέντερ φορ τους Καρίμ Μπενζεμά, που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανυπεράσπιστου τερματοφύλακα της Βαλένθια στο 61ο λεπτό.

Λίγο αργότερα στο 74ο λεπτό της συνάντησης ο Μάρκος Ασένσιο, που αντικατέστησε τον Βαλβέρδε, βρήκε δίχτυα στο ίδιο λεπτό! Εντυπωσιακό το βολέ του Ισπανού, που διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Από εκτελεστής, ο ταλαντούχος αριστερός εξτρέμ, έγινε δημιουργός στο τελευταίο γκολ, με σέντρα ακρίβειας προς τον σκόρερ του πρώτου γκολ Μπενζεμά, ο οποίος με γρήγορο σουτ αποτελείωσε την προβληματική Βαλένθια στο 86ο λεπτό. Τα πράγματα χειροτέρεψαν για την ομάδα του Θελάδες, αφού η ομάδα του ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίχτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κορεάτη Κανγκίν Λι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Ρεάλ είχε 2 δοκάρια και συνολικά 19 τελικές στην αναμέτρηση, δείχνοντας σοβαρότητα κόντρα σε έναν θεωρητικά δύσκολο αντίπαλο.

Αυτό που κρατάει η Βασίλισσα είναι η φόρμα του Αζάρ σε συνδυασμό με την εξαιρετική αμυντική της συνέπεια. Καθώς επίσης και το γεγονός ότι βρίσκεται πλέον 2 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα, με τους "Μπλαουγκράνα" να δοκιμάζονται σήμερα στο Ραμόν Σάντσεζ Πιθχουάν με αντίπαλο την 3η της βαθμολογίας της La Liga, Σεβίλλη. Ματς που θα ξεκινήσει σήμερα στις 23:00 ώρα Ελλάδος.

Η μάχη για τον τίτλο αναμένεται συναρπαστική, καθώς κάθε στραβοπάτημα μπορεί να στερήσει το πρωτάθλημα.
Πάντως η Ρεάλ έκανε την δουλειά της και... Περιμένει!








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστή η εικόνα του παιχνιδιού που μας έδωσες Κωνσταντίνε ...
Είμαι φαν της Ρεάλ και του Αζάρ που αν φορμαριστει κι άλλο είναι βαρόμετρο για την ομάδα και πιστεύω σε χιτσκοκικό φινάλε στο τέλος.

 




Ad Code