ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επίσημα πλέον προπονητής του ΠΑΟ ο Γιώργος Βόβορας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τον προπονητή Γιώργο Βόβορα, να είναι πλέον και επίσημο μέλος του «τριφυλλιού», με συμβόλαιο ενός έτους.

Η συμφωνία των «πράσινων» με τον 43 χρόνο τεχνικό, είχε γίνει εδώ και κάποιες εβδομάδες και πλέον οριστικοποιήθηκε. Ο λόγος καθυστέρησης του, ήταν λόγω των διοικητικών ανακατατάξεων που προέκυψαν.

Οι δύο πλευρές συνεργάζονται ήδη από το 2012, όταν ο κ. Βόβορας, ήαν ένας απ τους συνεργάτες του Αργύρη Πετρουλάκη. Από τότε και με μία μικρή μονάχα διακοπή το διάστημα 2014-15, ο 43 χρόνος κόουτς, εργάζεται για τον ΠΑΟ.


Έως τώρα αποτελούσε μέρος του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟ:

 «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021».

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προπονητή του «τριφυλλιού» σε ιστοσελίδα του συλλόγου, ήταν πως είναι μεγάλη του τιμή και ευθύνη να ηγείται του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γ. Βόβορα:

« Αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για μένα να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code