ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Εσπινόσα


Ψηλά στην λίστα του Τσάβι Ρόκα είναι ο Εσπινόσα, εξετάζεται και ο Φιντάλγκο.
Ο 27χρονος δημιουργικός μέσος, Χάβι Εσπινόσα που είναι προϊόν της Μασίας έχει περίοπτη θέση στην λίστα του Ρόκα.

Ο Ισπανός αγωνίζεται τα τελευταία 2 χρόνια στην Τβέντε όπως και ο Αιτόρ που είναι κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Αμφότεροι επίσης φημίζονται για τις τεχνικές τους αρετές. Η διαφορά τους έγκειται στη θέση που αγωνίζονται (εξτρέμ ο Αϊτόρ, 8άρι ο Εσπινόσα) αλλά και στην ηλικία (24 ο Αϊτόρ, 27 ο Εσπινόσα). 

Ο Εσπινόσα είχε οψιόν με την Τβέντε για έναν ακόμα χρόνο, όμως δεν την έκανε δεκτή την προσφορά της ομάδας, το κασέ του είναι στα ίδια επίπεδα με του Αιτόρ. Φέτος ο παίχτης είχε 20 συμμετοχές, με 1 γκόλ και 4 ασίστ, ενώ πέρυσι είχε 37 συμμετοχές, με 7 γκόλ και 9 ασίστ. Με την Μπαρτσελόνα Β έχει 100 συμμετοχές με 14 γκολ και 8 ασίστ, στην Ελτσε 39 συμμετοχές με 6 ασίστ, στη Γρανάδα 28 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ, στη Λεβάντε μέτρησε 28 αγώνες με 2 ασίστ, στην Αλμερία 16 ματς με 1 γκολ και στη Βιγιαρεάλ κατέγραψε 15 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ. 


Μια ακόμα περίπτωση που έχει προταθεί και εξετάζεται είναι ο 23 Ισπανός χαφ Αλβάρο Φιντάλγκο, που γνωρίζει καλά ο επόμενος προπονητής του τριφυλλιού Ντάνι Πογιάτος. Ο παίχτης ανήκει στην Καστίγια 2 ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης που αγωνίζεται στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Φέτος έπαιξε με το νούμερο 10 και ήταν ο αρχηγός της Καστίγια. Φέτος ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της κατηγορίας 25 συμμετοχές, 6 γκόλ και 3 ασίστ, είναι δεδομένο ότι θα αποχωρήσει διότι έχει ξεπεράσει το όριο ηλικίας και δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα.

Τα χαρακτηριστικά του Φιντάλγκο είναι παρεμφερή με αυτά του Εσπινόσα. Υπολείπεται σε εμπειρία καθότι μικρότερος και με λιγότερες παραστάσεις, αλλά θεωρείται εξελίξιμος και έχει το γκολ στο ρεπερτόριό του, γεγονός σημαντικό για κάθε δημιουργικό μέσο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code