ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δίκαια μοιρασιά στο Σαν Μαμές

Απόλυτη ισορροπία σε αποτέλεσμα και εντυπώσεις, με το τελικό 1-1 να κρίνει τις προσπάθειες της Ατλέτικ Μπιλμπάο και της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ισοπαλία, λοιπόν στο Σαν Μαμές σε έναν αγώνα με αρκετή ένταση, πάθος αλλά και 2 γκολ μέσα σε 3 λεπτά, από ένα για την κάθε ομάδα που τελικά έκριναν το σκορ. 

Στο πρώτο ημίχρονο η πρωτοβουλία των κινήσεων ανήκε στους γηπεδούχους χωρίς όμως την μεγάλη στιγμή, ενώ η Ατλέτικο στο γνωστό παιχνίδι της απειλούσε αρκετά σε κόντρα επιθέσεις. Σε μια από αυτές ο Καράσκο δημιούργησε χώρο για τον εαυτό του και πλάσαρε ελάχιστα αουτ στο 12ο λεπτό. Η απάντηση των Βάσκων ήρθε στο 20ο λεπτό με τον Ινάκι Γουίλιαμς να στέλνει την μπάλα στο κέντρο της εστίας έπειτα από κεφάλια και τον Γιαν Όμπλακ να είναι σε ετοιμότητα, πραγματοποιώντας σπουδαία επέμβαση. 

Στην αμέσως επόμενη ευκαιρία η Αθλέτικ βρήκε δίχτυα! Δράστης ο Ίκερ Μουνιαίν έπειτα από καταπληκτική συρτή σέντρα του Γιούρι Μπερσίτσε στο 37ο λεπτο. 

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε πολύ, αφού ο Κόκε πέρασε απίθανη ασσίστ στον Ντιέγκο Κόστα 2 λεπτά από την επίτευξη του γκολ του Βάσκου μεσοεπιθετικού, και ο τελευταίος σκόραρε στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Ουνάι Σιμόν. 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν προσέφερε πολλές ευκαιρίες για τις 2 ομάδες με τον ρυθμό να διακόπτεται συνεχώς από φάουλ. Παρόμοιο ήταν το σκηνικό με την Μπιλμπάο να διατηρεί τον έλεγχο του αγώνα μην μπορώντας όμως να βρει την μεγάλη στιγμή και το γκολ. Κάτι που λίγο έλειψε να πετύχει η Ατλέτικο στο 80ο λεπτό με τον Σιμόν όμως να κάνει εντυπωσιακή διπλή απόκρουση αφού πρόλαβε σε δεύτερο χρόνο τον Σαντιάγκο Αρίας που ετοιμαζόταν να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας των Βάσκων. 

Και οι 2 ομάδες ήθελαν το τρίποντο στη μάχη που κάνουν για μια θέση στην Ευρώπη. Με την Ατλέτικο να χάνει έδαφος για την Τετράδα αλλά και την Μπιλμπάο να μένει πίσω στη μάχη για την 7η θέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά μπορούν να εξασφαλίσουν Ευρωπαϊκή συμμετοχή και από το Copa del Rey αφού βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης και θα αντιμετωπίσουν στο ντέρμπι των Βάσκων την Σοσιεδάδ.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μουνιαίν .... μεγάλο ταλέντο που έπρεπε ήδη να έχει φύγει με μεταγραφή.... απορώ πώς δεν τον ζήτησαν μεγάλες ομάδε
Σωστή η εικόνα του παιχνιδιού όπως την αναλύεις...
Μπράβο....

 




Ad Code