ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

-Χ- αμμένοι και οι δύο

O OΦΗ φιλοξένησε απόψε τον Παναθηναϊκό, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το μόνο σίγουρο είναι, πως και οι δύο ομάδες, θα κυνηγήσουν τη νίκη, μιας και ακόμη καμία από τις δύο, δεν έχει μέχρι τώρα νικήσει σε κάποιο παιχνίδι. Επειδή όμως ΟΦΗ χωρίς κόσμο δεν γίνεται, ορισμένοι φίλοι των «ασπρόμαυρων», εμψύχωσαν την ομάδα τους από τις ταράτσες. Να σημειωθεί πως πριν την αναμέτρηση, έγινε ενός λεπτού σιγή, ως προς τη μνήμη του Νίκου Αλέφαντου, ο οποίος είχε τελέσει προπονητικά καθήκοντα, στον  ΟΦΗ.

Α΄ημίχρονο

Με την εμψύχωση του κόσμου, ο ΟΦΗ, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, κυνηγώντας φυσικά, τη νίκη. Πράγμα που θα τονώσει την ψυχολογία της ομάδας, κάτι το οποίο χρειάζεται, έπειτα από τις μέχρι τώρα αποδόσεις της ομάδας.. Τα δύο φάουλ που δόθηκαν υπέρ του ΟΦΗ, εκτελέστηκαν απ τον Ναμπί, αλλά δεν ήταν και σε τόσο καλή θέση. Οι γηπεδούχοι σημείωσα την πρώτη τους καλή τελική στο 11΄με τον Μεγιάδο, ο οποίος στο σημερινό ματς, φόρτσαρε αρκετά. Πολύ καλή στιγμή για τον ΌΦΗ ήταν στο 18, με τον Βαζ, όπου η μπάλα πέρασε ξυστά, την άμυνα του Διούδη. Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυροι», ήταν πιο πιεστικοί, απειλώντας συχνότερα την εστία των φιλοξενούμενων. Ενώ στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός άρχισε να απειλεί και ο ίδιος την εστία του ΟΦΗ.  Πρώτη κίτρινη κάρτα στον αγώνα δίνεται στον Βαζ, για φάουλ στον Μπουζούκη, στο 34΄, σε μία καλή ευκαιρία για τους «πράσινους», να ανοίξουν το σκορ. Στο 43΄γίνεται η πρώτη αλλαγή στο παιχνίδι, όπου τη θέση του Σεμέντο πήρε αναγκαστικά ο Μάνος, αφού ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι.

Β΄ημίχρονο


Στο δεύτερη φάση της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν λίγο παραπάνω, σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, ενώ οι Κρητικοί, σα να έβγαλαν κούραση, κάτι που φάνηκε και λίγο πριν τη λήξη του α΄ημιχρόνου, που θα λέγαμε είχε «πεσει» η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 48΄δίνεται φάουλ υπέρ του ΠΑΟ, όπου έκανε ο Νέιρα στον Κουρμπέλη. Εκτελέστηκε από τον Χατζηγιοβάνη, αλλά η μπάλα δεν πέρασε. Περισσότερες τελικές στο ματς, έχουν κάνει οι «ασπρόμαυροι», ενώ έχουν χάσει και καλές ευκαιρίες, να ανοίξουν το σκορ. Στο 58΄ το «τριφύλλι», είχε την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία να βάλει γκολ, η μπάλα πέρασε  την άδεια άμυνα του ΟΦΗ, αλλά το σουτ,  βρήκε μετέπειτα δοκάρι. Στο 61΄δόθηκε οφσάιντ για τους «πράσινους», από τον Δ.Καραντώνη, μετά από έλεγχο στο VAR. Στο 63΄ο Γ. Δώνης κάνει την πρώτη του αλλαγή, τη θέση του Κολουβού παίρνει ο Ανουάρ. Στο 68΄ο Γιώργος Σίμος κάνει διπλή αλλαγή, ο Στάικος παίρνει τη θέση του Ναμπί και ο Μαρινάκης του Κοροβέση. Στο 72 ΄ ο Στάικος κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα περνάει έξω από το τέρμα του Διούδη. Στο 78΄γίνεται αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό, μετά από συγκρουση που είχε ο Θεοχάρης δεν μπόρεσε να συνεχίσει και την θέση του πήρε ο Περέα. Στο 83΄ο Γιώργος Δώνης κάνει τριπλή αλλαγή, όπου ο Καμπέτσης αμέσως με την είσοδο του, σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε και μετά από έλεγχο στο VAR , λόγω χέρι του Περέα. Στο 92΄κίτρινα κάρτα πήραν οι Μαρινάκης και Σχένκεβελτ, γιατί πήγαν να ανάψουν τα «αίματα» μεταξύ τους. Παρ΄ότι ο ΟΦΗ το προσπάθησε περισσότερο, δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα και μάλιστα θα λέγαμε ότι και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν μέτρια εμφάνιση.














Συνθέσεις:

ΟΦΗ:( Γ. Σίμος), Γουάλει, Κουτρουμπής, Νέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Βαζ, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν, (Μάνος 43΄), (Στάικος 68΄), ( Μαρινάκης 68΄), ( Δεληγιαννίδης 90΄)




ΠΑΟ: (Γ.Δώνης), Διούδης, Κολοβέτσιος, Σχένκεβελτ, Κολοβός, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Αγιόμπ, Κουρμπέλης, θεοχάρης, ( Ανουάρ 63΄), ( Περέα 78΄), (Σεπέζης 83΄), (Καμπέτσης 83΄), ( Αλεξανδρόπουλος 83΄)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code