ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παρί Σεν Ζερμέν : Ενδιαφέρον για τον Μπενασέρ

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσιεύσεις της "L'Equipe" , η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του 22-χρονου , πολυτάλαντου , αμυντικού μέσου της Μίλαν .


Ο Ισμαέλ Μπενασέρ είναι γεννημένος στην γαλλική πόλη της Αρλ . Η καταγωγή του είναι Αλγερινή όπως επίσης Αλγερινή είναι και η φανέλα που φοράει στις εθνικές του υποχρεώσεις . Η καριέρα του ξεκίνησε στην τοπική ομάδα της Αρλ και πολύ γρήγορα , στην ηλικία των 17 , αποκτήθηκε από την Άρσεναλ η οποία τον έκανα γρήγορα πάσα στην Τουρ με μορφή δανεισμού . Τον Αύγουστο του 2017 η Έμπολι δαπάνησε το ποσό του ενός εκατομμυρίου και τον έκανε δικό της . Δύο χρόνια αργότερα ο Αλγερινός χαρακτηρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους , νέους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη και η αναγνώριση των κόπων του έγινε πραγματικότητα καθώς η Μίλαν έσπευσε να τον αποκτήσει έναντι 16 εκατομμυρίων και με συμβόλαιο απολαβών 1.5 εκατομμυρίου για τον ίδιο .

Σήμερα , ο μέσος της Μίλαν έχει γίνει μεταγραφικός στόχος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών κλαμπ . Ιδιαίτερα αξιόλογο είναι το ενδιαφέρον του Πεπ Γκουαρντιόλα , με τον ηγέτη και προπονητή των ¨Πολιτών" να έχει εκφράσει την επιθυμία απόκτησης του στο παρελθόν . Όπως ήδη προαναφέρθηκε , στο χορό φαίνεται να έχει μπει πλέον και η Παρί . Οι "Πρωτευουσιάνοι" πιστεύουν ότι τα χαρακτηριστικά του Ισμαέλ είναι τα κατάλληλα για τις συστηματικές εφαρμογές και τον τρόπο παιχνιδιού που η ομάδα επιδιώκει να ενισχύει και συντηρεί ταυτόχρονα .

Παρά τις προσδοκίες της Παρί , είναι κοινώς γνωστόν ότι η μεταγραφή του Αλγερινού διεθνή θα είναι δύσκολη να εκτελεστεί καθώς υπάρχει συμβόλαιο 4-ετίας με την Μίλαν όπως επίσης και μια ρήτρα αποδέσμευσης της τάξης των 50 εκατομμυρίων . Επιπλέον , οι Παριζιάνοι ,προς το παρόν , αναμένεται να έχουν το "FFP" να "αναπνέει πάνω στο σβέρκο τους" , κυρίως ύστερα από την απόκτηση του Ικάρντι . Αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις επί του θέματος .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code