ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γιαννακόπουλος: «Έκλεισε οριστικά και αμετάκλητα ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό»

Την πρόθεσή του για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.



Ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού Παναθηνϊκού  κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτή την στιγμή στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, έκανε γνωστό πως πουλάει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία πωλείται αντί 25 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή που η αξία αγγίζει στην πραγματικότητα κοντά στα 100 εκατομμύρια τουλάχιστον.

Ανέφερε συγκεκριμένα:

«Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου brand. Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω.

Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχον από σήμερα τον Παναθηναϊκό.

Σκοπός μου είναι να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο γίνεται. Αφήνω τον Ερασιτέχνη καθαρό και με όλα τα τμήματα να βγάζουν υγεία. Αφήνω την ΚΑΕ καθαρή και πρωταθλήτρια.

Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη του κόσμου μού δείχνει πως άξιζε τον κόπο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ πως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην καλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος. Στον Παναθηναϊκό των εκατομμυρίων φιλάθλων και της Θύρας 13. Τον Παναθηναϊκό του τρίπτυχου ομάδα-διοίκηση-κόσμος, που είναι ιδέα, που είναι τρόπος ζωής. Εμένα ο κύκλος μου στον Παναθηναϊκό έκλεισε, οριστικά και αμετάκλητα.

Την τιμή την ορίζει η αγορά. Τα 25 εκατ. ευρώ ως τιμή πώλησης για την ΚΑΕ δεν είναι μικρό. Ο λόγος που ορίστηκε είναι γιατί θέλω να δω ότι ο άνθρωπος που θα μπει θα έχει ενδιαφέρον για το καλό του Παναθηναϊκού και θα τον θέλει ψηλά. Δεν θα επιτρέψω να πάει ο Παναθηναϊκός σε κάποιον που τον βλέπει ως μέσο για άλλους σκοπούς και δραστηριότητες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code