ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι ωραίοι και ωραίες στη Βουλή

Στην ελληνική Βουλή,η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολλούς νέους ανθρώπους. Ούτε ηλικιακά ούτε σε ιδέες.
Παρόλα αυτά υπάρχουν μερικοί, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι είναι αρκετά γοητευτικοί και εμφανισιμοι. Ας τους δουμε:

Όλγα Κεφαλογιαννη: Βρίσκεται σε  ηλικία των 45 ετών, και μπήκε πρώτη φορά στη Βουλή το 2007, όταν και βγήκε με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι κόρη του επίσης βουλευτή της ΝΔ, Ιωάννη Κεφαλογιάννη. Η ίδια διετέλεσε και υπουργός Τουρισμού το 2012-2015.

Έλενα Ράπτη: Επίσης στα 45, εκλέχθηκε βουλευτής το 2004, νε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και εκείνη. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, περιοχή όπου είναι και η έδρα της. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Οι άντρες γοητευτικοί της Βουλής από την άλλη είναι:

Αλέξης Τσίπρας: Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διετέλεσε πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2015-2019. Είναι 45 ετών και ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση από τα μαθητικά του χρόνια. Σε ψηφοφορία πολιτών για τους ωραίους άνδρες πολιτικούς, ο Αλέξης Τσίπρας βγήκε μέσα στη δεκάδα!

Βασίλης Κικίλιας: Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέλαβε τα καθήκοντά του ως υπουργός Υγείας τον Ιούλιο του 2019. Το ίδιο παντρεύτηκε με την Τζένη Μπαλατσινού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ηθοποιός, και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άρχισε την καριέρα του ως ηθοποιός το 1997, ενώ στα 45 του χρόνια βρέθηκε να είναι στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code