ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συζητήσεις για το μέλλον του Λάκφορντ

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί ο Κιθ Λάκφορντ, όπου μέσα στις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί με τη «βασίλισσα», για τον ίδιο και την ομάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι με η πρόωρη διακοπή της σεζόν λόγω της πανδημίας, έφερε προβλήματα στον κόσμο των αθλημάτων, τόσο στο οικονομικό επίπεδο, όσο και στα συμβόλαια παικτών. Η αλήθεια είναι, ότι πολλές είναι οι ομάδες, είχαν την ευκαιρία να κάνουν ξεκαθάρισμα στο ρόστερ τους. Το ζητούμενο όμως είναι, οι «δυνατές» παρουσίες, να παραμείνουν.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κιθ Λακφορντ, είχε συζητηθεί-ακουστεί, ότι με τον ερχομό του Γιάνικ Μορέιρα στην «Ένωση», ίσως έχουμε την αποχώρηση του Λάκφορντ, πράγμα που η ΑΕΚ, δεν θέλει με τίποτα, μιας και είναι επίσης ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της και σίγουρα θα έδενε πολύ περισσότερο με Μορέιρα, δίπλα στον Σλότερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της «βασίλισσας», ήδη έχει κάνει κάποιες προφορικές συζητήσεις με την ομάδα, σίγουρα όπως προαναφέραμε, το ζητούμενο είναι να παραμείνει στην ομάδα και να συνεχίσει από εκεί που ξεκίνησε. Στην πολύ καλή σεζόν δηλαδή και το οικονομικό κομμάτι να μπει σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως η μπασκετική ΑΕΚ μετράει ήδη κάποιες σημαντικές αποχωρήσεις και μπορεί ο Μορέιρα να δίνει κάποια «ανάσα», αλλά σίγουρα δεν θα ήταν καλό για την ομάδα στο σημείο που είχε φτάσει, να χάσει και άλλο ένα δυνατό της «χαρτί».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code