ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έσπασε κι άλλο ρεκόρ ο Μέσσι!

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έσπασε άλλο ένα ρεκόρ το βράδυ του Σαββάτου σκοράροντας στο Καμπ Νόου με αντίπαλο την Μαγιόρκα.


Συγκεκριμένα ο Λιονέλ Μέσσι έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκοράρει πάνω από 20 γκολ σε μια σεζόν για 12 διαδοχικές χρονιές στη La Liga.

Πάμε να θυμηθούμε κάποια από τα ρεκόρ, που συνοδεύουν την σπουδαία καριέρα του κορυφαίου, για πολλούς, ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

Σε συλλογικό επίπεδο έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα στους περισσότερους αντιπάλους στην ιστορία. Έχει πετύχει γκολ κόντρα σε 37 διαφορετικές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Αγαπημένος αντίπαλος η Σεβίλλη, κόντρα στην οποία βρήκε δίχτυα 37 φορές!

Επίσης με την φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει σκοράρει από απευθείας εκτελέσεις φάουλ 34 τέρματα! Περισσότερα από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2019 με αντίπαλο και πάλι την Μαγιόρκα ο "μικρός μάγος" Ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα χατ τρικ φτάνοντας τότε τα 35!

Άλλο ένα ρεκόρ, που κατέχει ο Αργεντινός είναι αυτό του "βασιλιά" των Ελ Κλάσικο, με 26 γκολ σε αναμετρήσεις Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, ανεξαρτήτου έδρας.

Ένα από τα πιο εξωπραγματικά είναι όμως, τα 91 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος! Αυτό που έκανε το 2015 ο Μέσσι, κατά πολλούς, είναι ακατόρθωτο να ξεπεραστεί!

Πόσες φορές μπορεί να μείνει ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής στον πάγκο; Ελάχιστες... Όμως ακόμη ένα ρεκόρ που κατέχει, τον κάνει την πιο χρήσιμη αλλαγή τον 20ο αιώνα με την φανέλα των Μπλαουγκράνα!
Συγκεκριμένα έχει σκοράρει 22 φορές μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι!

Σε προσωπικό επίπεδο έχει ως γνωστόν τις περισσότερες Χρυσές Μπάλες. Έξι μετράει ο σταρ της Μπαρτσελόνα, μία παραπάνω από τον δεύτερο στην σχετική λίστα Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αυτά και αλλά πολλά...που θα μας κάνουν να χρησιμοποιήσουμε πολύ μελάνι για να τα χωρέσουμε όλα...

Και επειδή μια πρόταση μπορεί να συνοψίσει όλα αυτά που προείπαμε... Απλά να θυμάστε ότι ο Λίο Μέσσι κατέχει το ρεκόρ των περισσοτέρων ρεκόρ ενός ποδοσφαιριστή!














Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο Κωνσταντίνε για την πλήρη εικόνα που μας έδωσες μια τον Μέσσι.
Όμως με την Αργεντινή ούτε κατά διάνοια δεν πιάνει αυτά τα νούμερα

 




Ad Code