ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συγκινητικός ο Βέρνερ στον αποχαιρετισμό του απέναντι στους οπαδούς της Λειψίας



Συγκινητικός ο Βέρνερ στο αποχαιρετίστηριό του μήνυμα στον κόσμο της Λειψίας λίγο μετά την αναοίνωση της μεταγραφής του στην Τσέλσι.

«Ώρα να πούμε αντίο... Έπειτα από 4 πανέμορφα χρόνια, είναι ώρα να σας ενημερώσω ότι θα συνεχίσω στην Αγγλία. Θα κάνω το επόμενο βήμα στην ζωή μου με πολύ ενθουσιασμό, αλλά και με βαριά καρδιά. Ακόμα θυμάμαι όταν ήρθα στη Λειψία το 2016 και ήμουν 20 ετών. Το πρώτο μου παιχνίδι με τη Χόφενχαϊμ, το πρώτο μου εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, το πρώτο μου γκολ σε ματς με το Αμβούργο.

Τώρα, 4 χρόνια αργότερα, μπορώ να κοιτάζω πίσω και να έχω τόσες πολλές εμπειρίες και αναμνήσεις, επιτυχίες και στιγμές που θα θυμάμαι πάντα.

Θέλω να σας πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ". Στους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου, τους υπεύθυνους της ομάδας, τους υπαλλήλους, τους ανθρώπους που γνώρισα σε αυτή την υπέροχη πόλη και με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου.

Την ίδια στιγμή ανυπομονώ για το νέο, γεμάτο ενδιαφέρον, κεφάλαιο της καριέρας μου στην Αγγλία που θα ξεκινήσει από τη νέα σεζόν. Και φυσικά, θέλω να τελειώσω με επιτυχία τη φετινή σεζόν με τη Λειψία.

Ο δικός σας, Τίμο» Συγκινητικό αν μη τι άλλο το μήνυμά του που δείχνει πως δεν είναι αγνώμων και αναγνωρίζει όσα του πρόσφερε στην ποδοσφαιρική του καριέρα η Λειψία . Ο 24χρονος επιθετικός ξεκίνησε από την VFB Stuttgart την καριέρα του όπου είχε από το 2013 έως το 2016 103 συμμετοχές και 14 γκολ . Το 2016 μεταγράφηκε στην Red Bull Leipzig όπου από το 2016 έως το 2020 είχε 157 συμμετοχές και 93 γκολ. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στο ξεκίνημα στην νέα του ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code