ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παιχνίδι γοήτρου στην Κρήτη


Παιχνίδι για τον γόητρο των 2 ομάδων στην Κρήτη, ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό. Καθώς και οι δύο ομάδες, δεν διεκδικούν τίποτα καθώς ο γηπεδούχος ΟΦΗ είναι 6ος με 34 βαθμούς και με εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό εισητήριο. Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός είναι 4ος με 46 βαθμούς και με την Ευρωπαϊκή τιμωρία του, παίζει για την φανέλα του και μόνο στα play off.

Οι αποστολές των 2 ομάδων είναι ΟΦΗ: Γουάιλι, Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Βίκτορ, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν και Νοικοκυράκης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένγκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Παναθηναϊκός πιθανή ενδεκάδα: Διούδης, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Σένγκεφελντ, Κολοβέτσιος, Αγιούμπ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Κολοβός ή Καμπετσής και Μακέντα.

Πιθανή ενδεκάδα ΟΦΗ: Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Ζοάο Βίκτορ, Βαζ, Στάικος, Νέιρα, Σεμέντο και Φιγκειρέδο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code