ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΓΓΑ: «Τη Δευτέρα οι υπογραφές για το γήπεδο της ΑΕΚ»!

Μεγάλη μέρα για τη «Βασίλισσα».



Έφτασε η μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ και για τον ιδιοκτήτη της το Μάκη Αγγελόπουλου, που έχει κάνει πολλές προσπάθειες για να βρει το δικό της σπίτι η μπασκετική ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα, όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ θα υπογραφεί το μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Να θυμίσουμε ότι οι συνεργάτες του Μάκη Αγγελόπουλου, έχουν εδώ και καιρό ξεκινήσει τις παραγγελίες και τις προετοιμασίες για να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες και η ΑΕΚ να ξεκινήσει την επόμενη σεζόν στο δικό της γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΓΓΑ:


Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου, στις 10:30 θα συνυπογραφεί το «Μνημόνιο Συνεργασίας για την αξιοποίηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», μεταξύ της ΓΓΑ, της ΚΑΕ ΑΕΚ, του Δήμου Φυλής, του ΣΕΦ και των Ομοσπονδιών που κάνουν χρήση του.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων («Σπίτι της Πάλης»).
Θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο γγΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, η διοίκηση του ΣΕΦ και εκπρόσωποι των Taekwondo, Πάλης, Τζούντο, Καράτε, Παγκρατίου, Ζίου Ζίτσου, Kick Boxing και Γουσού Κουνγκ Φου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code