ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Βούρκωσε στο αντίο του ο Χ.Δώνης


Συγκινητικό ήταν, το αντίο του Χρήστου Δώνη, αφού βρέθηκε για τελευταία φορά στο Κορωπί.
Βουρκωμένος χαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες του, μιας και έληξε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χρήστος Δώνης μάζεψε τους παίκτες και δήλωσε χαρακτηριστικά: “Είναι πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, φεύγω από το σπίτι μου μετά από 12 χρόνια. Ξέρετε σας αγαπάω πολύ, θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία και για όσα μου έχετε προσφέρει και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα“.
Ο Χρήστος χειροκροτήθηκε, αποθεώθηκε  ενώ οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον αέρα. Χαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες του, τα μέλη του προπονητικού τιμ και όλους τους εργαζόμενος στο Κορωπί, ενώ έφυγε δακρυσμένος.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Χρήστος Δώνης αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με ένα μύνημα στο Instagram. 
Αναλυτικά έγραψε: “Μετά από 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο!
Έχω πάρα πολλά αυτή την στιγμή μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Πολλές όμορφες στιγμές πολλές οι δύσκολες στιγμές αλλά όμως όλοι ήταν εκεί για να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Γνώρισα προπονητές-γυμναστές-γιατρούς-φυσικοθεραπευτές-φροντιστές-μάγειρες-ποδοσφαιριστές τους όποιους θέλω να τους ευχαριστήσω έναν προς έναν. Από όλους πήρα κάτι! Επίσης ευχαριστώ τον υγιεί κόσμο της ομάδας για την στήριξη. Επειδή βρίσκομαι πολλά χρόνια στην ομάδα θέλω να ξέρετε ότι φέτος είχαμε το καλύτερο κλίμα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι μας άξιζε ένα καλύτερο κλείσιμο για αυτήν την σεζόν.
Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code