ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τουρνουά στη μνήμη του Παναγιώτη Σκαφτούρου θα διωργανώσει το Παλαιό Φάληρο


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία αναμένετε να διοργανώσει η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου, έπειτα από την ανακοίνωση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σκαφτούρου.
 
Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 34χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, ο πρόεδρος, και για χρονιά επιστήθιος φίλος του, Παναγιώτης Σταυριανάκος πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει από εδώ και πέρα ένα ετήσιο τουρνουά την ήμερα μνήμης του θανάτου του (25/06) με όνομα «Παναγιώτης Σκαφτούρος» στο γήπεδο «ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» του Παλαιού Φαλήρου, με τα έσοδα να διατίθενται σε κάποιο ίδρυμα, το οποίο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα.

Τους δυο άνδρες έδενε δυνατή φιλία πολλών ετών μιας και μεγάλωσαν μαζί στη περιοχή του Πειραιά και μάλιστα ο Σκαφτούρος ήταν και ο λόγος που έστρεψε τον κ. Σταυριανάκο να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το Παλαιό Φάληρο.


Νωρίτερα σήμερα η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου είχε βγάλει συλλυπητήρια ανακοίνωση: 


Απέραντη θλίψη γέμισε τις καρδιές της αθλητικής κοινότητας και ειδικότερα αυτής του Παλαιού Φαλήρου, το άκουσμα της τραγικής είδησης για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σκαφτούρου, ο οποίος για πολλά χρόνια υπήρξε μέλος και αναπόσπαστο κομμάτι της αθλητικής οικογένειας του Σωματείου μας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γνωρίζοντας την έκταση της οδύνης που καταλείπουν τέτοιου είδους θλιβερά γεγονότα, εύχονται στους οικείους του δύναμη, καρτερία, απαντοχή.
Καλό ταξίδι Παναγιώτη… Θα είσαι πάντα στο «τερέν» της καρδιάς μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code