Ο... περιζήτητος ΚάναντιΗ άφιξη του Νταμίρ Κάναντι στην Αθήνα φέρνει άμεσες εξελίξεις και αρκετά σενάρια για τις ομάδες της Super League.


Ο Αυστριακός - άλλοτε τεχνικός του Ατρόμητου - βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην χώρα μας και την... αγαπημένη του Αθήνα. Όλες οι πληροφορίες τονίζουν πως η εν λόγω επίσκεψη του Κάναντι δεν είχε τουριστικό... χρώμα αλλά έχει προγραμματίσει ορισμένες συναντήσεις με παλιούς αλλά και νέους φίλους. Όσον αφορά την ήμερα της άφιξης του, ο πολύπειρος τεχνικός δεν την άφησε να πάει... χαμένη, καθώς βρέθηκε στο αγαπημένο του Κολωνάκι και είχε ορισμένες «ενδιαφέρουσες» συζητήσεις, όπως για παράδειγμα με τον άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άγγελο Φιλιππίδη. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του «sport24.gr», ο Αυστριακός τεχνικός - προς το παρών - έχει συμβόλαιο και δεσμεύεται σε αυτό με την τέως ομάδα του τη Νυρεμβέργη. Συνεπώς, δεν έχει το δικαίωμα να μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Ωστόσο, δίχως να υπάρχει κάτι στον... αέρα, είναι δεδομένο πως αρκετές ομάδες θα τολμήσουν να κάνουν διερευνητικές συζητήσεις με τον Αυστριακό τεχνικό. Συν τοις άλλοις, ας μην ξεχνάμε πως ο Παναθηναϊκός κοιτά ήδη για νέο τεχνικό, καθώς ο Γιώργος Δώνης δε θα συνεχίσει στο «τιμόνι» του «Τριφυλλιού», ενώ παράλληλα το μέλλον του Άμπελ Φερέιρα δεν είναι... μακρινό στον ΠΑΟΚ. 

Το... δεσμευτικό συμβόλαιο του Κάναντι με τους Γερμανούς 

Σύμφωνα με τα παραπάνω, ο Νταμίρ Κάναντι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την τέως ομάδα του τη Νυρεμβέργη. Μπορεί ο Αυστριακός τεχνικός να μη κοουτσάρει την ομάδα, ωστόσο υπάρχει ενεργό συμβόλαιο το οποίο ανέρχεται στις 33 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Το οποίο αυτομάτως σημαίνει, πως εάν κάποια ομάδα τον θελήσει άμεσα, θα χρειαστεί να μπει σε - εκ νέου - συζητήσεις με την ομάδα της Νυρεμβέργης. Ωστόσο, ο Αυστριακός τεχνικός επιθυμεί - ομοίως - να λυθεί το συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα, έτσι ώστε να αναζητήσει τη νέα ποδοσφαιρική του «στέγη». Το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Κάναντι, κάτι μου λέει πως δεν θα αργήσουμε να το μάθουμε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια