ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στο στόχαστρο του Άρη ο Τολιόπουλος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος φαίνεται πως έχει μπει στην μεταγραφική λίστα του Άρη, ο οποίος παρακολουθεί την περίπτωση του αλλά περιμένει να κάνει την κίνηση του, αφού αποδεσμευτεί απο την ΑΕΚ.

Ο στόχος του Σάββα Καμπερίδη για την νέα αγωνιστική σεζόν, είναι να χτίσει ένα δυναμικό ρόστερ, με Έλληνες παίκτες, όπου  ήδη έχει καταλήξει σε μερικούς. Ένας εκ των οποίων είναι και ο 23 χρόνος γκαρντ της «Ένωσης», του οποίου το συμβόλαιο του μαζί της τον δεσμεύει ακόμα, αλλά δεν είναι βέβαιη η παραμονή του.

Γι΄αυτό και επιδιώκει να τον εντάξει στην ομάδα του, και ήδη ξεκίνησε τις κινήσεις, καθώς την περασμένη εβδομάδα ο τεχνικός των «αριανών», συναντήθηκε στην Αθήνα με τον αντζέντη του Τολιόπουλόυ. Αυτό που επιθυμεί  ο ΑΡΗΣ, είναι να κάνει πιο δυνατό και αναβαθμισμένο το αγωνιστικό κομμάτι, πράγμα το οποίο και πιστεύει πως μπορεί να καταφέρει, με τον Έλληνα γκαρντ.

Άλλος ένας παίκτης της «βασίλισσας» στον οποίο στοχεύει ο Καμπερίδης, είναι ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Οι «κίτρινοι» εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους στον έμπειρο φόργουορντ, γνωρίζουν όμως ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση, καθώς για την απόκτηση του Γιαννόπουλου είχε κινηθεί και ο Προμηθέας Πατρών


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code