ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ποιο είναι το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς;



Αβέβαιο είναι το μέλλον του Ιμπραΐμοβιτς που αποτελεί παρελθόν από την Μιλάν και να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Πολλά δημοσιεύματα έχουν μεταφέρει το καθένα τις δικές του φημολογίες σχετικά με την περίπτωση του Σουηδού Σούπερσταρ. Αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε το τι πρόκειται να ακολουθήσει ο ίδιος.Να θυμίσουμε υπήρξαν πολλές δημοσιεύσεις που μιλούσαν για μεταγραφή του Σουηδού στην Μπολόνια. Αλλά λίγες ώρες πριν ο αθλητικός διευθυντής  της Μπολόνια ανέφερε πως δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν:

«Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον των Μίντια για να φτιάξουν αυτήν την ιστορία, καθώς είναι ένα σημαντικό όνομα σε κορυφαίο επίπεδο αλλά ο Ιμπραΐμοβιτς δεν είναι πιθανό να έρθει».

Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν πως ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Χάμαρμπι, καθώς τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και δεν πρόκειται να μείνει στην Ιταλία.

Ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ο κύριος λόγος που δεν μένει στην Μίλαν είναι πως ο τραυματισμός του τον άφησε πίσω και στην ομάδα από το Μιλάνο ψάχνουν έναν βασικό επιθετικό που θα τους καθοδηγήσει την επόμενη μέρα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code