ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τι ισχύει για ΑΕΚ και Μορέίρα

Εδώ και καιρό ακούγεται έντονα το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του Γιανίκ Μορέιρα και όλα δείχνουν πως σύντομα θα μπει στην οικογένεια της «βασίλισσας». Ποια είναι όμως τα δεδομένα μεταξύ ΑΕΚ και Μορέιρα, θα αναλύσουμε παρακάτω.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ήδη πολλοί παίκτες έχουν μετέβη την πόρτα της εξόδου της «Ένωσης» και σε αυτό που στοχεύει ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εν όψει της νέας σεζόν, είναι το να φτιάξει ένα δυναμικό team, ούτως ώστε να ξεκινήσουν από εκεί που σταμάτησαν.

Ο Γιάνικ Μορέϊρα, φαίνεται πως ταιριάζει ιδανικά στην περίπτωση αυτή, εφόσον η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιπλέον σέντερ, όπου θα πλαισιώσει τον Σλότερ. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας», έχουν ήδη καταθέσει στον Ανγκολέζο, πρόταση συμβολαίου ενός έτους,  ενώ και σε οικονομικό επίπεδο η απόσταση των δύο πλευρών είναι μικρή.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 28 χρόνος σέντερ, είχε κοινή θητεία στο παρελθόν με τον κόουτς της «Ένωσης», Ηλία Παπαθεοδώρου, στον ΠΑΟΚ. Την φετινή σεζόν ο Μορέιρα  αγωνίστηκε στο Περιστέρι και είχε 12,5 πόντους και 6,8 ριμπάουντ/μέσο όρο στο πρωτάθλημα, ενώ στο BCL μετρούσε 12,9 πόντους και 6,7 ριμπάουντ/μέσο όρο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code