ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πικέ: « Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο φέτος..»

Ο Ζεράρ Πικέ, μετά τη χθεσινή αναμέτρηση με τη Σεββίλη, δίχως αποτέλεσμα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Οι «μπλαουγκράνα» παρέμειναν στο 0-0, στον χθεσινό αγώνα με τη Σεββίλη, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», κάνοντας μία μέτρια προς κακή εμφάνιση. Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης στον αγώνα της Πέμπτης, επικράτησε με 3-0 επί της Βαλένθια.

Επομένως αν οι «Μαδριλενοί» αν κερδίσουν τη Σοσιεδάδ στον αγώνα της Κυριακής, θα περάσουν την Μπαρτσελόνα βαθμολογικά, ή θα υπάρξει ισοβαθμία. Ο Πικέ έδειξε τη δυσαρέσκεια του και επιπλέον έριξε καρφιά, για την χθεσινή, «αιχμηρή» διαιτησία, εις βάρος των Καταλανών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 33 χρόνου στόπερ:

«Είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το πρωτάθλημα πλέον, δεν εξαρτάται από εμάς. Βλέπω πολύ δύσκολο να χάσει βαθμούς η Ρεάλ, ειδικά με όσα έχουμε δει τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάντως θα προσπαθήσουμε. Ήμασταν καλύτεροι από τη Σεβίλλη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Να σημειωθεί επίσης, πως η Ρεάλ Μαδρίτης το έχει πάρει πολύ «ζεστά» το θέμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το έχει δείξει άλλωστε μέχρι τώρα στις εμφανίσεις της, μετά την επανέναρξη. Επομένως δεν αποκλείεται να στεφθεί πρωταθλήτρια, μην ξεχνάμε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα ανατροπές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code