ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Γύρω γύρω η μπάλα στην μέση η εστία


Η χθεσινή εικόνα του Δικέφαλου ήταν παντελώς αποκαρδιωτική.
Το μεγάλο διάστημα αποχής επηρέασε φανερά και τις δύο ομάδες διότι δεν είδαμε θέαμα υψηλού επιπέδου κάτι το οποίο αναμενόταν. Από την άλλη όψη του νομίσματος βέβαια όταν μία ομάδα έχει την κατοχή δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα κερδίσει τον αγώνα. Πρέπει η κατοχή να είναι δημιουργική έτσι ώστε να γίνουν φάσεις για να απειληθεί η αντίπαλη εστία και να έρθει το γκολ αν αυτό δεν γίνει τότε φυσιολογικά είναι αδύνατον για οποιαδήποτε ομάδα να κερδίσει τον αγώνα.


Ένας ΠΑΟΚ που στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα με συνέπεια να μην μπορέσει να απειλήσει την εστία του Σα. Μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ έπειτα από λάθος του αρχηγού του Δικέφαλου του Βορρά Αντελίνο Βιερίνια, ο Ματιέ Βαλμπουενά βρήκε εξαιρετικά τον Ελ Αραμπί ο οποίος με ένα ψύχραιμο τελείωμα άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ολυμπιακού. Προς το τέλος του  ημιχρόνου η ομάδα του ΠΑΟΚ κράτησε την κατοχή μην μπορώντας όμως να δημιουργήσει καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η μόνη αξιοσημείωτη φάση για τον για τον ΠΑΟΚ ήταν το ωραίο εναέριο τακουνάκι του Άκπομ που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Σα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ολυμπιακού έμεινε πίσω κλείνοντας όλους τους χώρους και καταφέρνοντας να μην απειληθεί ιδιαίτερα. Σε όλη την διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα της Θεσσαλονίκης κράτησε ανούσια την κατοχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να απειλήσει με μοναδική εξαίρεση ξανά το σουτ του Σφιντέρσκι στην τελευταία φάση του αγώνα που πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια της εστίας των ερυθρόλευκων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code