ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Συνέντευξη για την επικαιρότητα του Άγιαξ από τον Όφερμαρς


Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Άγιαξ,Μαρκ Όφερμαρς μίλησε στο Ajax TV σχετικά με τα καλοκαιρινά του πλάνα για τον σύλλογο.



Για τις φήμες που συνδέουν τον Άγιαξ με τον επιθετικό της Γάνδης,Τζόναθαν Ντέιβιντ δήλωσε: 
Εάν αποκτούσαμε όλους τους παίκτες που ακούγονται για τον Άγιαξ,θα είχαμε 10 ομάδες τώρα.Αυτός ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ καλός,αλλά δεν παίζει ως ένα κλασικό 9αρι.Είναι ένας κρυφός κυνηγός και δεν είναι κάτι που χρειαζόμαστε αυτή την στιγμή.

Για την πιθανή αντικατάσταση του Ζιγιέχ: Δεν χρειαζόμαστε απαραίτητα έναν αντικαταστάτη για τον Χακίμ.Μπορούμε να το λύσουμε εσωτερικά ή να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο,εξάλλου κάποιος σαν τον Άντονι μοιάζει με τον Ζιγιέχ.Ο Άντονι είναι η πρώτη σημαντική αγορά της σεζόν,ακόμη και πριν την κατάσταση με την πανδημία.Είναι περίπου σαν τον Ντέιβιντ Νέρες,αλλά θα πρέπει να συνηθίσει την Ολλανδία.

Για την μεταγραφολογία γύρω από τον Ονάνα: Ικανοποιεί τις προσδοκίες μας,έχει κερδίσει τίτλους,έχει γίνει ακόμα καλύτερος και είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.Ωστόσο,πραγματικά δεν μπορώ να αποκλείσω την πιθανότητα να μείνει μαζί μας για έναν ακόμα χρόνο.

Τέλος για την περίπτωση του Ταλιαφίκο ανέφερε: Ο Νίκο καταλαβαίνω πως έχει φτάσει στην ηλικία που θέλει να κάνει το επόμενο βήμα.Εάν αυτή η ευκαιρία παρουσιαστεί νομίζω πως δεν πρέπει να του την στερήσουμε.Αρκεί οι συνθήκες να είναι ικανοποιητικές για όλες τις πλευρές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code