ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Να... σπάσει μια κατάρα εννέα χρόνων

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να κατακτήσει τους πρώτους του βαθμούς στα φετινά πλέι-οφ. Παράλληλα, ευελπιστεί πως θα"ξορκίσει" μια κατάρα που τον κυνηγάει από το 2011



Η ομάδα του Ηρακλείου έχει φύγει νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη μόλις μια φορά σε 45 αναμετρήσεις, το μακρινό 1993, όταν και οι Μαχλάς και Γεωργαμλής, ανέτρεψαν το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει οι γηπεδούχοι με τον Λαγωνίδη.

Η τελευταία φορά που ο ΟΦΗ έφυγε αήττητος από την έδρα του "Δικέφαλου", ήταν στις 16 Οκτωβρίου του 2011, όταν και απέσπασε λευκή ισοπαλία από την ομάδα του Λάζλο Μπολόνι με πρωταγωνιστή τον Βορειοϊρλανδό τερματοφύλακα, Ρόι Κάρολ.

Παρ'όλα αυτά ο ΠΑΟΚ φέτος έχει κερδίσει την ομάδα του Σίμου 4 φορές σε ισάριθμα παιχνίδια, για πρωτάθλημα και κύπελλο:

Τον Νοέμβριο, ο πρωταθλητής Ελλάδος "απέδρασε" με σκορ 0-1 από το νησί, ενώ στις μεταξύ τους συναντήσεις τον Ιανουάριο για το θεσμό του κυπέλλου, πέρασε εύκολα από το Ηράκλειο με 0-3, προτού "κλειδώσει" την πρόκρισή του στη συμπρωτεύουσσα με 4-1.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν πάλι στηνΤούμπα, στις 9 Φεβρουαρίου, όταν με πρωταγωνιστή τον Άκπομ, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με το εκκωφαντικό 4-0

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code