ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη «ανάσα» για την ΑΕΚ

Στο βουβό «Γεντί Κουλέ», αναμετρήθηκε η ΑΕΚ με τον ΟΦΗ. Και οι δύο ομάδες έδειξαν απ΄την αρχή του αγώνα τη «δίψα» τους για νίκη, καθώς μπήκαν και οι δύο πολύ δυναμικά.


Α΄ ημίχρονο

Δυναμικά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες, με την ΑΕΚ να πιέζει λίγο περισσότερο στα πρώτα 8 λεπτά και επιπλέον να χάνει 3 τελικές. Συγκεκριμένα πρώτη καλή φάση θα λέγαμε για την «Ένωση», ήταν στο 3' λεπτό, με τον Ολιβέιρα. Στο 6΄λεπτό ο ΟΦΗ εκτελεί το φάουλ που κέρδισε, αλλά ήταν άστοχο. Στο 11΄ η ομάδα των Κρητικών, κάνει την πρώτη της καλή φάση, αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Μπάρκα. Στο 13' ο Μάνταλος εκτελεί το φάουλ που πήρε η ομάδα, αλλά ήταν σε πολύ κακή θέση. Στο 20΄ είχαμε μία εξαιρετικά καλή ευκαιρία για τους «κιτρινόμαυρους», με «καρφωτή» κεφαλιά του Ολιβέιρα, άριστη επέμβαση από τον Ουάλι, ενώ στο 22΄ είχαμε time out, όπως συνηθίζεται πλέον λόγω της κατάστασης. Στο 42' ο Λιβάια ανοίγει το σκορ και δίνει ανάσα στην ομάδα, να συνεχίσει πιο «απειλητικά» και στο β΄ημίχρονο, ούτως ώστε να »πάρει» το ματς, πράγα που έχει ανάγκη, για να ανεβεί η αυτοπεποίθηση της. Στο 44΄ άναψαν τα «αίματα», μεταξύ Λιβάια και Μαρινάκη, ευτυχώς δεν είχαμε δόθηκε κάποια κάρτα, αφού τους χώρισαν άμεσα. Ενώ αμέσως μετά ο ΌΦΗ έχασε μία πολύ καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει. Πρώτη κάρτα για τον αγώνα δόθηκε στον Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου  έπειτα από φάουλ στον Μαρινάκη.

Β΄ ημίχρονο

Τα νεύρα εξακολουθούν να υπάρχουν, αφού υπήρξε ένταση στο 55΄μεταξύ Μάνταλου και Νέϊρα. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια αλλαγή σε καμία από τις δύο ομάδες. Στο 59΄ δεύτερη κάρτα για την ΑΕΚ, όπου δίνεται στον Σιμάνσκι για φάουλ στον Σεμέδο, ενώ το 60΄έχουμε την πρώτη αλλαγή στον αγώνα για την ΑΕΚ, όπου μπαίνει Βέρντε στη θέση του Αλμπάνη. Τρίτη κίτρινη για την «Ένωση» στο 63΄, όπου παίρνει ο Μάνταλος μετά από φάουλ στον Μεγιάδο. Να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής, μόνο η ΑΕΚ μετρά ήδη 3 κίτρινες κάρτες. Στο 65΄ το 2-0 κάνει ο Ντάνιελ Βέρντε, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι. Δεύτερο time out για το παιχνίδι στο 66΄. Στο 65΄διπλή αλλαγή για την ομάδα του Γιώργου Σίμου, με τον Στάικο να παίρνει τη θέση του Σακόρ και τον Βαζ να παίρνει τη θέση του Δημήτρη Μάνου.  Στο 73΄ο ΟΦΗ παίρει την πρώτη κίτρινη όπου δίνεται στον Κουτρουμπή. Στο 75 ΄γίνεται η δεύτερη  αλλαγή για την ΑΕΚ, με τον Αραούχο να παίρνει τη θέση του Ολιβέιρα. Στο 79 ΄ δίνεται κάρτα στον Σβάρνα, ο οποίος δεν ήταν καν στο παιχνίδι, έκανε ζέσταμα, προφανώς για διαμαρτυρία. Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 84΄, άμεση αντίδραση από Μπάρκα. Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ στο 86΄, ο Σβάρνας μπαίνει στο παιχνίδι και αποχωρεί ο Λιβάια. Λήξη του αγώνα και η ΑΕΚ παίρνει το «εισητήριο», για την 2η θέση.

Συνθέσεις:

ΟΦΗ: ( Γιώργος Σίμος) Όσκαρ Γουάλει, Σακόρ, Κουτρουμπής, Μάνος, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Μεγιάδο, Κοροβέσης, (Στάικος 65΄), (Βαζ 65΄).

ΑΕΚ: ( Μάσιμο Καρέρα):  Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπεζ, Τζιγκρίσνκι, Βράνιες, Σιμάνσκι, Κρίσιτσις, Αλμπάνης, Μάνταλος, Λιβάια, Ολιβέιρα, ( Βέρντε 60΄), ( Αραούχο 75΄), (Σβάρνας 86΄).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code