ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλυτη κυρίαρχος η Σεβίλλη στο ντέρμπι Σεβιγιάνο

Σέντρα στην La Liga Santander με το τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας να μετατρέπεται σε παράσταση για έναν ρόλο.

Η ομάδα της Σεβίλλης έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά τις διαθέσεις τις, παίζοντας το γνωστό παιχνίδι κυριαρχίας που είναι έργο του Γιούλεν Λοπετέγκι. 
                                                                       
Η πρώτη απειλή ήρθε μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα, όπου ο MVP του αγώνα, όπως αποδείχθηκε, ο Λούκας Οκάμπος έπειτα από εκπληκτική κούρσα σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ρόμπλες. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, που και πάλι κόντεψαν να προηγηθούν με την κεφάλια όμως του Λουκ ντε Γιονγκ να περνά ελάχιστα άουτ, έπειτα από σέντρα που πραγματοποίησε ο Μουνίρ στο 27ο λεπτό. 

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες με την Μπέτις να μην έχει φτάσει σε κάποια σημαντική στιγμή. Η Σεβίγια αύξησε κι άλλο την πίεση κερδίζοντας αρκετές στημένες φάσεις, κυρίως κόρνερ, όπου σε ένα από αυτά ο Ματεου Λαοθ, ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε πέναλτι του Μαρκ Μπάρτρα πάνω στον Ντε Γιόνγκ. Υπερβολικό το σφύριγμα, που σίγουρα δεν άρεσε στους παίχτες του Ρούμπι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οκάμπος στο 56ο λεπτό, στέλνοντας στην άλλη γωνία τον πορτιέρε της Μπέτις, γράφοντας έτσι το 1-0. 

Έξι λεπτά αργότερα και πάλι από εκτέλεση κόρνερ ο Οκάμπος με απίστευτο τακουνάκι στον αέρα έστειλε την μπάλα στον αμαρκάριστο Φερνάντο που με κεφάλια έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στην ομάδα του. 

Από εκείνο το σημείο και μετά η Μπέτις κράτησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της με την Σεβίλλη να κλείνει καταπληκτικά τους χώρους στα μεσοδιαστήματα. 

Η μεγάλη ευκαιρία για την Μπέτις ήρθε στο 69ο λεπτό με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας να αστοχεί με το κεφάλι έπειτα από μια γλυκιά σέντρα του Μορένο. 

Τίποτα το αξιοσημείωτο μέχρι το τέλος, εκτός από κάποια μακρινά σουτ που επιχείρησαν οι φιλοξενούμενοι. 

Σημαντική νίκη για την ομάδα του Λοπετέγκι, που φτάνει τους 50 βαθμούς και θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην τρίτη θέση και μετά το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής. 

Ακόμη ένα σημαντικό πλήγμα για την ομάδα του Ρούμπι, που δύσκολα μεν θα κινδυνεύσει αλλά όλοι ξέρουμε πως το ρόστερ της Μπέτις θα έπρεπε να βρίσκεται πολύ υψηλότερα στην βαθμολογία της La Liga.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις πιάσει τον αγώνα με σωστή ματιά.... καλή η Σεβίλλη με απογοήτευσε η Μπέτις.

 




Ad Code