ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης: Τα δεδομένα για τις ανανεώσεις των πέντε ποδοσφαιριστών


Στο τελικό στάδιο έχουν φτάσει οι διαπραγματεύσεις των ποδοσφαιριστών με την διοίκηση του Άρη και η οριστική κατάληξη των υποθέσεων είναι στο χέρι των Κίτρινων.


Ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα και είναι ήδη γνωστό ότι ο Άρης έχει μόλις 19 μέρες μπροστά του για να κλείσει τις υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους στις 30 Ιουνίου και υπολογίζονται από τον Ένινγκ για την νέα χρονιά. Οι πέντε ποδοσφαιριστές είναι οι Γκάμα, Λάρσον, Κόρχουτ, Ματίγια και Κουέστα.

Στον Άρη, πρέπει να αποφασίσουν την πολιτική που θα ακολουθήσουν την νέα χρονιά. Παραμονή του κορμού και προσθήκες ή ομάδα από το μηδέν. Βέβαια, για να μπορέσει να συμβεί αυτό, πρέπει η ομάδα να απαλλαγεί από την τιμωρία που της επιβλήθηκε. Παρόλα αυτά όμως, η διαφορά στα ποσά δεν είναι μεγάλη και με λίγη καλή θέληση από όλες τις πλευρές τα πράγματα θα έχουν θετική κατάληξη.

Η περίπτωση του Κουέστα είναι ίσως η πιο δύσκολη, με την λογική ότι υπάρχουν κάποια κολλήματα με το συμβόλαιο του φετινού έτους, κάτι το οποίο πρέπει πρώτα να λυθεί και εν συνεχεία να συζητήσουν οι δύο πλευρές για τις προθέσεις τους. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code