ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο ΟΦΗ θέλει την παραμονή του Μεγιάδο

Η παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο στον ΟΦΗ, είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, καθώς είναι παίκτης με πολύ καλά στοιχεία και μέρες τώρα ακούγονται διάφορα για την περίπτωση του, καθώς ο δανεισμός του, λήγει στις 31 Ιουνίου.

Οι Κρητικοί πάντως από την πλευρά τους, έχουν δείξει ότι τον θέλουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν και έχουν ξεκινήσει ήδη κάποιες διαπραγματεύσεις. Ο Γιώργος Σαμαράς έχει έρθει σε επαφή με την Τσακαρίτα, εδώ και αρκετό καιρό, ούτως ώστε καταλήξουν στο αν δοθεί όλο ή το μισό ποσό, απ΄αυτό που ζητούν οι Αργεντινοί.

Όσον αφορά τον 27 χρόνο Αργεντινό, οι άνθρωποι του ΟΦΗ, του έχουν κάνει μία συμφέρουσα πρόταση, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με αυξημένες απολαβές, για τα επόμενα τρία χρόνια, σε σχέση με τα προηγούμενα δύο, που ήταν στους «ασπρόμαυρους».

Το ποσό πάντως που ζητάει η Τσακαρίτα για την παραχώρηση του Μεγιάδο, είναι στα 260.000 ευρώ. Απ΄την άλλη πλευρά οι «ασπρόμαυροι», προσπαθούν να διαπραγματευτούν την τιμή της αγοράς του και όλα βρίσκονται καθαρά και μόνο στο δικό τους χέρι, για την παραμονή του Αργεντινού.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code