ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σκέψεις Αλαφούζου για δημόσια τοποθέτηση


Η έντονη δραστηριοποίηση του Γιάννη Αλαφούζου, έφερε φήμες για δημόσια τοποθέτηση του.
Ο Αλαφούζος έχει αρχίσει, να δραστηριοποιείται από τον Ιανουάριο είδη, έχοντας πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών, ήρθε πιο κοντά με τον προπονητή και μετά μπήκε στο παιχνίδι και ο Ρόκα. Οι επαφές με τους στενούς του συνεργάτες πύκνωσαν και η ενασχόληση του με τα κοινά της ομάδας.

Η ενασχόληση του ξανά με τα δρώμενα του Παναθηναϊκού, σε τέτοιο βαθμό που αρκετοί, πίστεψαν ότι θα πάει στο γήπεδο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Παρά όμως την έντονη φημολογία κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά. Πάρα ταύτα η δεδομένη κινητοποίηση του δεν αναιρείται . Ήδη οι επαφές με Βιγιαφάνες, με τον Πογιάτος, τον Κουρμπέλη, τον Βαγιαννίδη και τόσες άλλες δείχνουν το προφανές.

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία δημόσια τοποθέτηση του ήταν η παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη το 2016. Πλέον υπάρχουν σκέψεις για δημόσια τοποθέτηση του χωρίς κάτι να είναι σίγουρο. τουλάχιστον δυο φορές στο παρελθόν διέρρευσαν σοβαρές σκέψεις για δημόσιες τοποθετήσεις και αναλογικά με το timing, ο Αλαφούζος έκανε πίσω. Πιθανότητες υπάρχουν αλλά είναι μοιρασμένες και σε κάθε περίπτωση πολύ δύσκολα θα αφορούν συνέντευξη Τύπου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code