ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ ; Ρεάλ ή Μπαρτσελόνα ;

Η 28η αγωνιστική έφτασε στο τέλος της αφού, ολοκληρώθηκε σήμερα μετά τα μεσάνυχτα με τον αγώνα Σοσιεδάδ-Οσασούνα 1-1.


Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε το βράδυ του Σαββάτου την Μαγιόρκα, όντας πολύ ουσιαστική στο παιχνίδι της. Μετέτρεψε σε γκολ 4 από τις 12 τελικές της στον αγώνα, ενώ ως συνήθως είχε μεγάλα ποσοστά κατοχής. Η αρμάδα του Λιονέλ Μέσσι, ο οποίος ήταν σε καλή μέρα σκοράροντας 1 γκολ, ενώ μοίρασε και 2 ασσίστ, πήρε από νωρίς τα ηνία με καρφωτή κεφάλια του Βιντάλ από σέντρα του επίσης εξαιρετικού στην αναμέτρηση Τζόρντι Άλμπα. Έπειτα ακολούθησε το σόου του Λίο που δημιούργησε τα 2 επόμενα γκολ με Μπρειθγουέιτ και Άλπμπα να εκτελούν, ενώ εκτέλεσε ο ίδιος στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με σλάλομ που μας θύμισε γιατί κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα.

Προβλήματα υπήρχαν βέβαια στο ανασταλτικό κομμάτι για τους Μπλαουγκράνα αφού οι νησιώτες απείλησαν την εστία του Τερ Σέγκεν ουκ ολίγες φορές και σίγουρα θα έπρεπε να έχουν βρει δίχτυα στην αναμέτρηση. Το δίδυμο Πικέ-Αραούχο είχε θέματα, που θα μπορούσαν να στοιχίσουν με κάποιον άλλον αντίπαλο.

Η Ρεάλ από την άλλη χρειάστηκε να "ανοίξει τις μηχανές της " για ένα ημίχρονο αφού πέτυχε 3 γκολ στο πρώτο μέρος! Ήταν κι αυτή πολύ ουσιώδης μετατρέποντας σε γκολ τις 3 από τις 4 καλές στιγμές της με τους Κρόος, Ράμος και Μαρσέλο να πετυχαίνουν τα τέρματα, ενώ βρέθηκε πολύ κοντά και σε 4ο με τον Ντμίτροβιτς όμως να λέει όχι στον Ροντρίγκο. Στην επανάληψη οι Μερένχες έριξαν αισθητά την απόδοση τους με την Εϊμπάρ να μειώνει σε 3-1 και να χάνει πολλές και σπουδαίες στιγμές να μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του βαθμού με κορυφαία αυτή του Πέδρο Λεόν, με τον Κουρτουά όμως να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Προβληματική εικόνα στο β' μέρος βέβαια για την ομάδα της Μαδρίτης, σίγουρα επηρέασε και το γεγονός ότι στο μυαλό των παιχτών του Ζινεντίν Ζιντάν η αναμέτρηση είχε κριθεί. Τακτικά η Ρεάλ είχε σωστή προσέγγιση με το 4-3-3 και τον Αζάρ ξανά στο βασικό σχήμα με Ροντρίγκο και Μπενζεμά να τον πλαισιώνουν στην επιθετική τριάδα.

Συμπεραίνουμε ότι οι 2 ομάδες που τρέχουν στην κούρσα με μόνο έναν νικητή έχουν να βελτιώσουν κάποιες ανισορροπίες στο παιχνίδι τους. Δέκα αγώνες μόνο απομένουν και κάθε λάθος είναι πιθανό να στοιχίσει. Όσο για το ποιός έχει το προβάδισμα... Η ιστορία θα δείξει!


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ προσωπικά θέλω Ρεά



Νομίζω πάντως ότι όποια ομάδα δεν έχει πολλούς τραυματισμούς και απόκτηση γρήγορα Ρυθμό αγώνα, αυτή θα το πάρει.

Κωνσταντίνε ποιά η διαφορά βαθμών πού τους χωρίζει και αν παίζουν μεταξύ τους, πότε είναι?Σε ρωτάω γιατί έχεις καλή εικόνα και άποψη από Ισπανικό πρωτάθλημα.

 




Ad Code