ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κραυγή αυτονομίας για το γυναικείο ποδόσφαιρο


Η εκπρόσωπος της ομάδας του Ατρόμητου, Στέλλα Μουζάκη, τοποθετήθηκε στην θέληση του τμήματος γυναικείου ποδοσφαίρου να διασπαστεί από την ΕΠΟ με δική του Ένωση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως αναφέρθηκε, αποβλέπει στο να προαχθεί η ιδέα λειτουργίας του βάση νέων δεδομένων. Μέσα σε αυτά, προτάθηκε από τον κ. Χατζησαρόγλου ο επαναπροσδιορισμός κάποιων στοιχείων, που επιβεβαιώθηκαν μάλιστα από την Ε.Ε της ΕΠΟ, και έδωσαν το τελειωτικό χτύπημα στους αρμόδιους. Η σύσταση για να πραγματοποιηθεί το επόμενο πρωτάθλημα ως Λίγκα ή ως Ένωση με πρωτοβουλία που θα ληφθεί από την Εθνική γυναικών, αποτελεί πλέον μια ιδέα πασίγνωστη στον κύκλο του αθλήματος. Από νομικής απόψεως, ήδη έχουν λάβει τα μέτρα τους οι επαγγελματίες, ώστε να κινηθούν μέσα στα πλαίσια των κανόνων του ποδοσφαίρου.

Η διένεξη με την ΕΠΟ βρίσκει αντίθετους τους υπεύθυνους, καθώς οι ίδιοι απλώς αποζητούν την εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. Η αντίσταση βέβαια που βιώνουν από την Ομοσπονδία δεν είναι βοηθητική. Η FIFA παρέχει γενναιόδωρα την κατάλληλη χρηματοδότηση, όμως η ΕΠΟ υποστηρίζει ότι οι πόροι αυτοί δίνονται στην ανάπτυξη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code