ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός : Ντέρμπι για να "κρατήσουν τις αποστάσεις"

Ντέρμπι αιωνίων σήμερα (21/6, 21.30) με κύριο στόχο και για τους δύο να κρατήσουν τις βαθμολογικές αποστάσεις από ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα.
Οι ερυθρόλευκοι κατεβαίνουν ως φαβορί στον αγώνα καθώς αποτελεί μια πιο δουλεμένη αλλά και πλήρης ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο το συγκεκριμένο ματσάρισμα μας έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν παίζει ρόλο η φόρμα των ομάδων αλλά το ποιος το θέλει περισσότερο.

 Αν και απουσιάζει το ουσιαστικό κίνητρο και από τις δύο ομάδες ο Ολυμπιακός χρειάζεται 5 πόντους για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά ενώ οι Πράσινοι είναι ήδη στο +8 από τον Άρη με αγώνα λιγότερο.

Ο Ολυμπιακός προβλέπεται να κατέβει με διάταξη ίδια με αυτή στο Χαριλάου ,δηλαδή ένα 4-2-3-1 με Τσιμίκα, Μπά, Σισσέ, Ελαμπντελαουί στην άμυνα Μπουχαλάκη Γκιγιέρμε στο κέντρο μπροστά τους Φορτούνη Καμαρά Μασούρα  και στη θέση του σέντερ φόρ τον Ελ Αραμπί.

Ο λαβωμένος από τις απουσίες Παναθηναϊκός όπως όλα δείχνουν θα κατέβει με ένα 4-3-3 με πολλές λύσεις ανάγκης. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε τον Κουρμπέλη στα στόπερ δίπλα σε Σέγκεφελντ , Κολοβέτσιο στα δεξιά της άμυνας και από την άλλη μεριά θα παίξει ο Χατζηθεοδωρίδης. Στον άξονα θα παίξουν Ανουάρ, Δώνης και Αγιούμπ και μπροστά τους θα παίξουν οι Μπουζούκης , Χατζηγιοβάνης και Μακέντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code