ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σνάιντερ: Στην Ρεάλ Μαδρίτης,η βότκα ήταν η καλύτερη μου φίλη


O Γουέσλεϊ Σνάιντερ αποκάλυψε τον έντονο τρόπο ζωής που ακολουθούσε κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης,στην νέα αυτοβιογραφία του.



Ο 36χρονος παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής,πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ για την ''βασίλισσα'' το 2007 έναντι 27 εκατομμυρίων ευρώ και έμεινε για 2 χρόνια στην Μαδρίτη.

Στο βιβλίο του,λέει για την παρουσία του στην Ρεάλ: Ήμουν νέος και απολάμβανα την προσοχή που είχα.Πήγαν όλα στραβά εκεί στην συνέχεια.Δεν έκανα ναρκωτικά,αλλά έπινα αλκοόλ και είχα έναν ''rock and roll'' τρόπο ζωής.Είχα εθιστεί σε αυτό,ως ένα από τα αστέρια της ομάδας.Λατρεύεσαι ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.Όλα τα λάθη που κάνεις εκεί συγχωρούνται λόγω της δημοτικότητας σου και του ποιός είσαι.Ακόμα και αν γυρνούσα στους δρόμους και πετούσα χιλιάδες ευρώ ή κερνούσα ένα ολόκληρο μπαρ.Δεν μπορώ να πω ότι αντιστάθηκα αρκετά σε αυτό.

Στην συνέχεια έκανε αποκαλύψεις για το διαζύγιο του: Έμεινα μόνος μου και δεν έβλεπα τον μικρό μου γιο,τον Τζέσι πολύ,αυτό ήταν χάλια.Είμαι κακός στο να μένω μόνος.Αναρωτιόμουν γιατί να μένεις μόνος σου όταν έχεις τόσους φίλους για να περνάς τον χρόνο σου.Ξαφνικά η βότκα έγινε η καλύτερη μου φίλη.

Τέλος,ανέφερε για την αγωνιστική του παρουσία: Είχα αρκετό χρόνο συμμετοχής παρά τα θέματα μου.Δεν ήμουν όμως καλός,ούτε είχα την απαραίτητη συγκέντρωση.Η συμπεριφορά μου δεν ήταν άξια για την Ρεάλ Μαδρίτης.Έλεγα ψέμματα στον εαυτό μου πως τα πηγαίνω καλά,αλλά βασιζόμουν μόνο στην ποδοσφαιρική μου ευφυία.Είχα κακή φυσική κατάσταση,έτρεχα λιγότερο και κάλυπτα τις αδυναμίες μου μόνο με την τεχνική μου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code