ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άμπελ Φερέιρα:Η μετριότητα φέρνει και την αποτυχία

2,5 μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ και όλοι πίστευαν πως την Κυριακή θα γινόταν μια καινούργια αρχή αλλά μάταια.

Ο ΠΑΟΚ σε όλη την φετινή σεζόν ήταν μέτριος έως κακός σε όλα του τα παιχνίδια με τον προπονητή του Άμπελ Φερέιρα να δυσκολεύεται να δείξει το έργο που ο ίδιος επιθυμούσε βρίσκοντας πάντα δικαιολογίες για το τι φταίει και για το τι δεν πάει καλά.
Έφτασε ο καιρός της καραντίνας και φάνηκε πως ήταν η καλύτερη ευκαιρία για όλους με πρώτο τον προπονητή της ομάδας να κάτσουν να σκεφτούν και να δουλέψουν όσο πιο σκληρά γίνεται,ακούσαμε για δυνατές προπονήσεις,ακούσαμε για τακτικές καινούργιες (λες και είχαμε δει τι παλιές) και ακούσαμε για άσους κρυμμένους του προπονητή.Έφτασε λοιπόν η ώρα το απόγευμα της Κυριακής να δούμε πόσο δούλεψε ο ΠΑΟΚ τις τακτικές του προπονητή και πόσο πολύ παθιασμένοι είναι οι παίκτες για να ανατρέψουν την είς βάρος τους κατάσταση.
Δεν χρειάστηκαν πάνω απο 10' για να καταλάβει κάποιος ότι ΠΑΟΚ ήταν μια ομάδα χωρίς αρχή,μέση και τέλος.Δεν υπήρχε ούτε τακτική,ούτε σχέδιο του προπονητή.Δεν είδαμε ούτε μια ορθολογική επίθεση της ομάδας ούτε ο προπονητής είδε ότι είχε χάσει πανηγυρικά τη μάχη του κέντρου κόβοντας έτσι την ομάδα στα δύο και λογικό ήταν ο Ολυμπιακός να πάρει μια μεγάλη νίκη αγκαλιάζοντας έτσι τον τίτλο του πρωταθλητή.
Ο Άμπελ Φερέιρα πήρε όλη την ευθύνη αυτός.Γιατί ποιος άλλος φταίει;Ο άνθρωπος ήταν έτοιμος να κοιμηθεί στον πάγκο ενώ η ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν χάλι μαύρο,ούτε φάση δεν έκανε.
Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος και όχι να κάθεται επάνω στο συμβόλαιο του δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις.Οι περισσότεροι πιστεύουν πως αν συνεχίσει αυτός ο άνθρωπος ο ΠΑΟΚ θα χάσει όχι μόνο το κύπελλο αλλά και την δεύτερη θέση.
Είναι ένας μέτριος έως κακός προπονητής και καλό θα ήταν να καταλάβει πως για την φετινή παταγώδη αποτυχία αυτός έχει την μεγαλύτερη ευθύνη και θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα πριν αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος για την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code