ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ανυπόμονος ο Σαλάχ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, δεν κρύβει την δίψα αλλά και την  ανυπομονησία του, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους «reds».

Η αλήθεια είναι πως, έπειτα από την ένταξη του Σαλάχ στην Λίβερπουλ, έχει ζήσει μαζί της κορυφαίες στιγμές και κατακτήσεις. Και φυσικά αναμένονται και άλλα πολλά ακόμη. Επιπλέον ο Αιγύπτιος, δίπλα στους «reds» και συνάμα στον Κλόπ, έγινε και ο ίδιος πολύ καλύτερος παίκτης και ο ίδιος πολύτιμος γι΄αυτήν. Αν και φέτος δεν πρόλαβε να κάνει τα όσα έκανε πέρυσι, λόγω της διακοπής και όσων έχουν συμβεί, εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, παγκοσμίως.

Εν ολίγοις ο Αιγύπτιος επιθετικός, αποτελεί και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα του Γιούργκεν Κλόπ, αφού μεσολάβησε αρκετά, στο να φθάσουν οι «reds», αρκετά κοντά στο να κερδίσουν το πρωτάθλημα, πράγμα που έχει να συμβεί στη Λίβερπουλ, από το 1990, δηλαδή 30 χρόνια.

Πάντως τόσο οι φίλοι της Λίβερπουλ, όσο και οι ίδιοι οι παίκτες, είναι ανυπόμονοι, όσον αφορά το πρωτάθλημα. Πλέον αυτός ο στόχος, φαντάζει θέμα χρόνου, ώστε να γίνει. Και φυσικά αυτό ο Σαλάχ το γνωρίζει πολύ καλά, σύμφωνα με τα όσα έχει καταφέρει μαζί με τους συμπαίκτες του. Τριάντα χρόνια είναι πολλά, η κατάκτηση του τίτλου, δεν μπορεί να περιμένει άλλο.!

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σαλάχ:

«Από τότε που ήρθα εδώ είπα ότι θέλω να κερδίσω την Πρέμιερ Λιγκ με την ομάδα. Η πόλη δεν την πανηγύρισε για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε ήταν η κατάλληλη στιγμή! Ήρθε η ώρα μας να την κατακτήσουμε και είναι υπέροχη. Φέρτε μας το γαμ… πρωτάθλημα επιτέλους».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code