ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόμπεν: Δεν υπάρχει ακόμα οριστική επιστροφή,αλλά γίνεται προσπάθεια


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Άριεν Ρόμπεν,μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του στην ενεργό δράση με την φανέλα της Χρόνινγκεν.



Το Σάββατο ανακοινώθηκε η επιστροφή του σπουδαίου Άριεν Ρόμπεν,στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Ο ίδιος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου: Θέλω να το ξεκαθαρίσω.Δεν υπάρχει ακόμα οριστική επιστροφή στην ενεργό δράση,αλλά μία προσπάθεια για να συμβεί αυτό.Είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια,όπως είναι και ο γυμναστής μου.Ο στόχος και η αποστολή μου είναι ξεκάθαρα,να μπω στο γήπεδο και να αγωνιστώ.Είναι καλό να αποφύγουμε την απογοήτευση των χορηγών και των φιλάθλων,μπορεί να έιναι από κανέναν μέχρι πολλούς αγώνες.

Στη συνέχεια ο Ρόμπεν αποκάλυψε ποιoς τον έπεισε να επιστρέψει: Δεν είχα ιδιαίτερη φιλοδοξία να γίνω προπονητής ή να αναλάβω θέση στην διοίκηση.Οπότε προπονούμουν σκλήρα τον ένα χρόνο που δεν έπαιζα ποδόσφαιρο για να διατηρούμαι σε φόρμα.Στην συνέχεια,συζήτησα με τον τεχνικό διευθυντή Μαρκ-Γιαν Φλάντερους για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός ρόλος για εμένα.Καταλήξαμε πως έιναι στο γήπεδο,οπότε πήρα την απόφαση μου.

Για τον λόγο που το κάνει ανέφερε: Γιατί το κάνω αυτό;Μίλησα στην γυναίκα μου το πρωί για το πως θα μπορούσα να το εξηγήσω με μία λέξη.Μπορεί να περιγραφεί μόνο με μία λέξη:Αγάπη.Επιστρέφουμε σπίτι.Δεν νομίζω πως θα το έκανα αυτό για καμία άλλη ομάδα.Υπήρχε μόνο μία επιλογή για εμένα.Φυσικά θα ζήσουμε και πάλι εδώ.Ελπίζω να το διασκεδάσω,αν και πιστεύω πως σίγουρα θα συμβεί αυτό.

Τέλος για την φυσική του κατάσταση πρόσθεσε: Προπονούμαι εδώ και πέντε με έξι εβδομάδες.Νιώθω καλά μέχρι στιγμής,έχω να κάνω αρκετή πρόοδο ακόμα,αλλά έχω καλό προαίσθημα για αυτό.Θα μπoρούσε να εξελιχθεί σε κάτι πολύ όμορφο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code