ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ: Δίψα για νίκη και από τις δύο ομάδες


Μάχη μεταξύ των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να δούμε απόψε, όπου ο ΟΦΗ θα αναμετρηθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Είναι γνωστό, πως και οι δύο ομάδες δεν έχουν κάνει και τις καλύτερες εμφανίσεις μέχρι τώρα, με την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, με τους Κρητικούς να είναι λίγο καλύτεροι στο ξεκίνημα, αλλά δίχως να φέρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αναμένεται σήμερα να βγάλουν «άχτι» και οι δύο ομάδες, καθώς και οι δύο επιθυμούν τη νίκη και ίσως λίγο παραπάνω ο «δικέφαλος του βορρά», έπειτα από την κατάκτηση της ΑΕΚ, στην δεύτερη θέση.

Να υπενθυμίσουμε ότι εκτός αποστολής από τον ΟΦΗ θα βρίσκονται οι Κουτρουμπής και Μαρινάκης, ενώ μετράει ήδη και μία απουσία με τον τραυματισμό του Κοσμά Τσιλιανίδη.  Ο Ζοάο Βίκτορ, όπου είχε μείνει εκτός, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, όπως και ο Αντίλ Ναμπί, όπου δεν είχε παίξει με ΑΕΚ.

Από τη μεριά του Φερέιρα, αμφίβολοι θα είναι οι Πέλκας και Βιερινία, καθώς δεν θα τους ρισκάρει ο κόουτς, λόγω ενοχλήσεων που είχαν στις τελευταίες προπονήσεις, ενώ να θυμίσουμε ότι και ο ΠΑΟΚ μετράει μία απώλεια επίσης, με τον τραυματισμό του Γιόσιτς Μίσιτς.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίνκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρελά, Ίνγκανσον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαϊλίδης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στόχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ, Τζόλης, Τσιγγάρας.

ΟΦΗ:

Γουάλει, Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δελληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης, Νοικοκυρακάκης.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ

Γουάλει, Σακόρ, Μάνος, Ναμπί, Μεγιάδο, Σεμέντο, Νέιρα, Γιαννούλης, Φιγκειρέδο, Στάικος, Κοροβέσης.

ΠΑΟΚ

Πασχαλάκης, Βαρελά,  Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Μάτος, Εσίτι, Ελ Κντουρί, Μαουρίσιο, Ακμπόμ, Μιχαϊλίδης, Γιαννούλης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code